KONTRAPAD: Albert Nađ uzvratio ozbiljan udarac bivšoj supruzi - sad je on nju prijavio!

Bivši fudbaler Partizana se prvo obratio Centru za socijalni rad, a oni su ga uputili na policiju

  • 16

Alber Nađ uzvraća udarac bivšoj supruzi Jeleni. Nakon što ga je optužila da je hteo da je siluje pred njihovim sinom, i nakon niza verlbanih sukoba, sada je bivši fudbaler Partizana odlučio je da prijavi policiji Jelenu zbog fizičkog napada na njihovog sina Nikolu.

NE VERUJEM NI ALBERTU, NI JELENI: Sanja Marinković otkrila JOŠ SKANDALOZNIJI detalj iz slučaja Nađ! (VIDEO)

Bivša supruga Alberta Nađa optužuje: Njega štiti moćnik čije ime ne smem da kažem, ali sam rekla policiji!

- Dečak je nakon svađe sa majkom pozvao oca i otišao u njegov stan, gde je bio do nedelje uveče. Nađ je istog trenutka otišao u Centar za socijalni rad u Zemunu, ali su ga oni uputili na policiju. Tamo je sve objasnio i dodao da je mali Nikola izrazio želju da živi sa ocem. Nađ je istakao da je došao to da prijavi, kako ne bi ispalo da je kidnapovao sopstvenog sina, jer je Jelena ta koja ima starateljstvo - rekao je izvor blizak Albertu, prenosi svetplus.com.

Međutim, Jelena se oglasila i za sve okrivila bivšeg supruga:

- Pokačila sam se sa sinom jer se u sredu kasno vratio kući, a nije mi se javljao na telefon. Rekla sam mu da ide kod tate na četiri dana, da malo smiri glavu i da vidi kako izgleda živeti sa njim. Nije mogao da podnese da bude sa njim! Nikola se kod oca nije ni kupao, on nije hteo ni gaćice da mu kupi. J***m li mu sve - navodno, besno je rekla Jelena.

Imala je odgovor na optužbe da je njena majka počupala Nikolu.

- Moja majka je to dete dočekala na ruke kad se rodilo. I dan-danas brine o njemu. Ja ne zlostavljam svoje troje dece. Sud mi je dao starateljstvo kada su videli kakvog monstruma od oca imaju. Poslala sam mu 20 poruka da imam problem sa Nikolom, da nije išao u školu, da ću ga spakovati i poslati kod oca da vidim kako će da odreaguje... I evo kako mi vraća. Taj čovek živi da me vidi na dnu. E pa neće moći! Majmunčina jedna! Taj čovek ne bira sredstva, već decu upetljava kako bi se obračunao sa mnom. Pa mogu i ja prljavo da igram. Da vidite vi kako Albert Nađ vraća svoju ćerku kući, kao kuče. Ni ne poljubi je. Eto kakav je roditelj - zaključila je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    20. decembar 2016 | 10:14

    Decu pod hitno skloniti od oba roditelja ludaka. Prepucavaju se preko dece i samo ce deca patiti i ko zna u sta ce se pretvoriti jednog dana.

  • Le

    20. decembar 2016 | 20:42

    Odvratna Gospodja Nadj .prica gluposti.sramota

  • Mimi

    20. decembar 2016 | 10:24

    Kakvi roditelji! Zar od njih imaju deca sta da nauce? Treba im oduzeti decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA