Stravične tvrdnje majke maloletnika (2) koga je seksualno zlostavljao stric sveštenik: Najstrašnije gadosti sam prećutala!

U Eparhiji ćute i veruju da je ceo slučaj izmišljen

  • 16

Majka nesrećnog dečaka iz Kruševca kojeg je seksualno zlostavljao stric sveštenik izjavila je da je ono što mu je stric radio bilo i više nego stravično.

 

HOROR U TRSTENIKU: Sveštenik zlostavljao bratanca (2) punih osam meseci!

 

Kruševljanka M.S. prijavila je svog devera sveštenika za zlostavljanje deteta koje je, po njenim rečima, maltretiranje trpelo pre dve godine, odnosno od 2014. godine.

 

- Najstrašnije gadosti sam prećutala da bih ga zaštitila, ali mogu da kažem da je ono što mu je stric radio bilo stravično - priča majka.

 

Nakon sprovedenih veštačenja Osnovno javno tužilaštvo u Trsteniku podnelo je optužnicu protiv sveštenika D.S. (35)  za nedozvoljene polne radnje nad detetom. On se tereti da je od 16. aprila do 24. novembra 2014. godine zlostavljao dete u Parohijskom domu Crkve Svete Trojice u Trsteniku.

 

Inače, M.S. je razvedena od svog muža, koji je, kako se navodi, malenog sina ponekad ostavljao svom bratu na čuvanje.

 

Pop bi se tada svlačio pred detetom, svojim bratancem, a onda bi mu pokazivao svoj polni organ i terao ga da mu ga pere sapunom. Takođe bi ejakulirao po mališanu, a ponekad bi mu gurao i prst u čmar.

 

- Ogorčena sam odlukom suda da se moje dete ponovo veštači. Već su bila veštačenja u Beogradu. Kruševcu i Nišu. Sva su pokazala isto. Dečak je zlostavljan! Psiholozi su bili jedinstevni u oceni da tako malo dete nije u stanju da izmisli takve stvari. Nova veštačenja će mu samo vratiti traumu. Na sve moguće načine pokušavam da mu suzbijem tu traumu. On ide u vratić, bavi se sportom, a zahvaljujući sudskoj odluci, stricu D.S. je zabranjen pristup mom detetu - kaže majka.

 

Ona naglašava da otac deteta nije stao uz nju.

 

- Želela sam da on nastavi da viđa dete, ali posle svega samo u mom prisustvu. Za dete bi bilo korisno da ima očevu podršku. Međutim, moj bivši muž se uopšte ne javlja, ne intresuje se za sina. Sama sam - priča ona.

 

U Eparhiji ćute, ne žele da komentarišu ovaj slučaj, dok paroh D.S. (35) tvrdi da je sve čista laž. On je inače oženjen i ima dvoje dece.

 

- Sve je to čista laž. Nikad nisam ostajao sam sa bratancem. Uvek je neko iz familije bio sa nama. Moja porodica sada trpi veliki pritisak. Vrlo brzo ćete videti koje su zamisli te žene koja je živela sa mojim bratom - tvrdi pop.

 

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajd'

    27. decembar 2016 | 10:14

    Popovima sada niko nista ne moze, to je sramno. Svestena lica?! Kako li ce Bogu na istinu?!

  • Anja

    27. decembar 2016 | 10:50

    Aman,zubima bi iskidala svakog da mi naudi deci!!!

  • Nn.

    27. decembar 2016 | 10:47

    @Perke ...kako Moses vjeravati popu ,nebi zena jadna sveto izmislila,koliko je jos on dece u crkvi zlostavljao narod suit! Moj komsija pop koji je imao porodicu kao i ovaj silovao devojcicu Od 13 godina on je imao 73 mozete zamisliti.jadna zena i to dete stamu je radio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA