Amerikanka iz filma "Lepa sela, lepo gore" otkrila kakav je poljubac bio s Nikolom Kojom (VIDEO)

Poljubac koji smo Nikola Kojo i ja imali smrdeo je na beli luk

  • 2

Američka glumica Liza Monkjur, koja je našoj publici postala poznata nakon uloge u filmu, "Lepa sela, lepo gore", skoro dve decenije posle snimanja ovog kultnog filmskog ostvarenja, ispričala je svoje utiske za naše medije.

Ovo je NAJJAČA FORA iz "Lepih sela", a garantovano je do sada niste uopšte provalili! (VIDEO)

- Postoji scena u kojoj se Nikola Kojo i ja strasno ljubimo, pre nego što se njegov lik Velja ubije. Kad smo ručali pre snimanja, on je rekao - pojedi čen belog luka, ja sam se najeo. Nisam shvatila da se šali i zaista sam pojela. Onda sam ga naterala da i on pojede, pa je naš poljubac smrdeo. Ali on je sjajan lik, uvek nam je bilo lepo na snimanju - rekla je ona.

Film je sniman sredinom devedesetih u bivšoj Jugoslaviji, a Liza se nije plašila tog zlog vremena kod nas.

- Nisam tada imala decu, pa mi je bilo lakše. Za mene je to bilo prosvetljujuće iskustvo, Srbi su uglavnom predstavljani kao negativci i vladale su predrasude o vama u svetskoj štampi. Ja nisam imala predrasuda, čitala sam o vašoj istoriji - rekla je ona.

Monkjurovu je zatekla vest o smrti kolega iz filma, velikih glumaca Velimira Bate Živojinovića i Milorada Mandića Mande.

- Ne mogu da verujem... To je veoma tužno. Manda je bio mlad, šta se desilo? Isto smo godište. Bio je zabavan i ljubazan čovek. Bila mi je čast i da sarađujem sa Batom, bio je pravi džentlmen i uvek nasmejan na snimanju - rekla je.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Velja

    31. decembar 2016 | 15:25

    Aaaa,pa izgleda da ima neko amerikanac a da ne misli da srbi jedu svoju decu? A tek tudju...

  • Ариљац

    31. decembar 2016 | 17:10

    A jel pirgava po celom telu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA