≫ 

Nije sve u šljivi: Oni prave rakije i od KIVIJA, TARTUFA i KUPUSA (FOTO)

 ≫ 

- Pravili smo ove godine prvi put i rakiju od mušmula, ali ona nije dočekala ni da je izložimo na sajmovima, prodata je rekordno brzo - kaže Biljana Milošević

Komentari

  • momazver

    2. januar 2017 | 08:07

    Na rakijskom vašaru u Kovilju probao sam *ljutu novinarku*.Stariji,debelo iskusan u poslu,lik, pravi je od -NOVINSKE HARTIJE. Nije zagrebancija. Ostali izlagači kažu da može da napravi rakiju od čega god hoćeš,al da da recepte-jok.Predveče, pred polazak htedoh da kupim litar kao kuriozitet. NEEEMA. POPILI-NOVINARI! P.S. Idem i ove godine, al prvo kupovina pa posle *razgledanje*.

  • Real man

    1. januar 2017 | 23:34

    Rakijice rako ja te volim jako!

  • Mihajlo

    1. januar 2017 | 22:08

    Šljiva je zakon.

  • Apsurd

    1. januar 2017 | 19:57

    Шљивовица је ракија остало су покушаји...

  • Milos

    1. januar 2017 | 17:36

    Zasto niko ne pece od bostana

    • 1. januar 2017 | 19:20

      aBv

      @Milos

      Ne može se napraviti dobra, probao je prijatelj, ima strava miris ali loš ukus, nema jačinu...

    • 1. januar 2017 | 19:35

      Ugi

      @Milos

      Zato sto je preko 80% voda

  • Trump

    1. januar 2017 | 17:27

    Obelix i Asterix Oni pili rakiju i na kraju Nemoze ti niko nista mi smo najaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA