OČUH IZ PAKLA: Mučki udarao blizance (2) metalnom šipkom, a ženu džogerom

Od 2. januara ga nema na adresi na kojoj živi u Aleksinačkim rudnicima

  • 15

Zbog sumnje da je fizički zlostavljao dvogodišnje blizance L.V. i L.V. kojima je bio očuh, kao i njihovu majku Snežanu E. (42) sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici, policija traga za Sašom Uskovićem (32) iz Aleksinačkog rudnika.

HOROR U RIJECI: "UBIĆU TE! DOVEŠĆU TE DO INVALIDSKIH KOLICA!" Više od pola godine zlostavljao majku!

Usković je navodno decu tukao metalnom šipkom a ženu drvenom drškom od džogera a od 2. januara ga nema na adresi na kojoj živi u Aleksinačkim rudnicima.

Snežana je 1. januara dovela jednog od mališana na pregled u aleksinačku bolnicu zbog visoke temperature pa su lekari uočili povrede po glavi i telu i obavestili policiju.

- Odbijala je da kaže odakle povrede deci ali se onda poverila da u dužem vremenskom periodu trpi maltretiranje nevenčanog supruga koji bije nju i decu - prenosi "Blic".

POTRESNA ISPOVEST MARIJE KOJU JE MUŽ ZLOSTAVLJAO: Povređivao me je šipkom od usisivača, obrijao mi glavu i obrve! (VIDEO)

Snežana E. ima četvoro dece i u sedmom je mesecu trudnoće. Ona je prešla da živi u Kruševac kod svojih roditelja.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Jedan mališan je upućen na Dečju kliniku za ortopediju i hirurgiju u Nišu a ubrzo je za njim prebačeno i drugo dete.

- Prvo dete koje je u noći između 1. i 2. januara dovezeno na našu kliniku imalo je povredu glave, prelom rebara kao i modrice po celom telu. Drugo dete je prebečeno kasnije i on nije imao ozbiljne povrede već samo po neku modricu. Oni se trenutno leče zbog respiratorne infekcije i njihovo stanje je stabilno - rekao je pomoćnik direktora Dečje ortopedske klinike docent dr Dragoljub Živanović.

Prema nezvaničnim saznanjima dvoje zlostavljanih mališana biće premešteni u hraniteljsku porodicu rešenjem Centra za socijalni rad.

Sašina majka Milka Usković pak demantuje da je njen sin tukao pastorke i nevenčanu ženu, ističući da nije u bekstvu već da radi u Beogradu.

- Nikada ih nije udario. Jedan od dvoje mališana ima epilepsiju i stalno pada ali ga i majka tuče. Koliko puta su me komšije zvale da mi kažu da ih bije. Saša je u Beogradu gde radi na građevini, dolazi kući na 10 dana. Za Novu godinu samo što je došao, morao je da se vrati, takav mu je posao - rekla je Milka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poljska

    21. januar 2017 | 20:00

    Ona majka? Oduzeti joj svu decu, naći tog njenog i vratiti je njemu pošto joj je on svakako preči od dece, pa neka je dalje pegla.

  • Mama

    21. januar 2017 | 19:22

    Imam dvoje dece,pokazala bi njemu i svim slicnim nasilnicima sta znaci bi ti majka.Kidala bih zubima za njih!!!

  • plavi safir

    21. januar 2017 | 20:14

    Ne znam sta bih mu uradila ali zazalio bi... Zaboleo me zeludac od muke kad sam procitala. Koliko mora da bude jadan i bedan kad moze i da digne ruku na dete. Skot! Policija nek ga nadje tamo gde radi. A i majka je za osudu. Radja decu koja se posle ovako pate. More, da sam ja zakon. On bi meni u kamenolom a ona ne bi mogla vise da radja. Treba da se otvori opet Goli otok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA