Marija Ferizović otkrila nove, JEZIVE detalje policiji: Hteo je da me ubije, a da izgleda kao samoubistvo!

- Đubre lažljivo! Ne mogu ni da zamislim da uradim sebi to što je on meni uradio - rekla je Marija Ferizović

  • 15

Ahmet Marinković, koji je u septembru prošle godine dva dana u iznajmljenom stanu u Kaluđerici držao zaključanu Mariju Ferizović i brutalno se iživljavao nad njom, u svoju odbranu je pred sudom rekao da se nesrećna žena sama unakazila i povredila. Marija je revoltirana njegovim lažima otkrila i neke detalje koje je rekla samo policiji.

Jeziva odbrana Ahmeta iz Kaluđerice koji je žigosao ženu: Marija je samu sebe tukla, šlogirao sam se kad sam je video

Danas muž monstrum koji se mučki iživljavao nad Marijom Ferizović izlazi pred lice pravde!

- Postoje svedoci koji znaju da me je držao zaključanu, ožiljci koje mi je napravio, pa čak i snimak njegovog mučenja! Pitam se da li bi mogao da sve to tako kaže i gleda me u oči - rekla je za beogradske medije Marija Ferizović (21), dan nakon što je njenom nevenčanom suprugu Ahmetu Marinkoviću (41) počelo suđenje u Drugom osnovnom sudu.

- Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cev kojom me žigosao. Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha - priča ogorčeno Marija.

Ona je dodala da je nakon priznanja Ahmet počeo da je krvnički udara pesnicama i šutira nogama.

- Onda me je ošišao, pa mi je i trepavice isekao makazama. Potom je uzeo brijač i obrijao mi glavu i obrve. Cigaretom mi je pržio lice i grejao žilet da bi mi ga zalepio za obraz, grejao je na ringli cev i žigosao mi čelo uz reči da se setim kad pogledam u ogledalo. U tome je uspeo, svakog dana gledam te ožiljke i sećaju me na mučenje - rekla je Marija.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Zatim je otkrila stravične detalje mučenja.

- On i sam zna da me je terao da jedem izmet deteta iz pelene kašikom, a potom i njegov. Terao me je da kažem da jedem go*na zato što sam ih već pojela kada sam prevarila muža. Đubre je to snimilo telefonom. Kad je završio s mučenjem, silovao me je, a potom odveo u kupatilo i urinirao po meni. I sad osećam kako me je njegova mokraća pekla po ranama koje mi je prethodno napravio. Nije mi dao da se istuširam, naterao me je da legnem na pod kao kučka - kaže Marija.

- Rekao je da hoće da me izleči da se ništa ne vidi i da potom kupi kanap, da me natera da napišem oproštajno pismo i da se obesim. Zamislio je da to izgleda kao samoubistvo. Sigurna sam da bi to i uradio da nisam smogla snage da ga prijavim policiji - zaključuje Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    28. januar 2017 | 09:30

    Pustiti buvu u zatvoru o dotičnom da se procuje medju zatvorenicima, poznato je da vole silovatelje, istom merom da mu vrate.

  • Olivera

    28. januar 2017 | 10:27

    Uzas monstrum baciti ga u rupu da nevidi beli dan dozivotno katastrofa da li je ovo moguce nemogu da verujem da li je pomislio jednog trenutka na decu dozivotna za monstruma.

  • Gox

    28. januar 2017 | 13:03

    40g zdravo dovidjenja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA