Presuda zbog bubašvabe u bonžiti ukinuta: Predsednik NOPS-a oslobođen optužbi

Posle četiri godine provedene na sudu, Goran Papović je oslobođen

  • 2

Nakon četiri godine sudskog postupka koje je protiv njega vodilo preduzeće „Ravanica“ iz Ćuprije zbog „bubašvabe u bonžiti“, Goran Papović, predsednik NOPS-a oslobođen je svih optužbi.

Žalio se na BUBAŠVABU U BONŽITI, pa kažnjen sa 10 miliona

Podsetimo, Goran Papović pozvao je potrošače da ne kupuju proizvode „Ravanice“ sve dok se poljoprivrednoj inspekciji ne dozvoli kontrola pogona za proizvodnju. Sve to se odigralo nakon što je potrošač u bonžiti pronašao bubašvabu i proizvod uz račun dostavio organizaciji potrošača.

Načelniku Sektora za bezbednost hrane u Ministarstvu poljoprivrede lično je predat sporni uzorak, nakon čega je načelnik uputio inspekciju. Međutim, inspekciji je dva puta zabranjen ulaz u proizvodni pogon “Ravanice”.

Tek pod pretnjom policije u trećem pokušaju, kako navode u Javnom glasilu potrošača Srbije, izvršen je inspekcijski nadzor, a nakon čega je zbog utvrđenih nepravilnosti pokrenut prekršajni postupak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bivši oficir

    21. februar 2017 | 19:49

    Srbija brale, prodaju nam koješta u ambalaži, podkradaju na cenama, otimaju pare na svakom koraku, nadležni su nenadležni, odgovorni - ćute, i tako iz dana u dan sve dublje tonemo...!

  • Mire

    21. februar 2017 | 18:59

    Vecito problem Buba Nemci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA