Užasna sudbina zatekla mašinovođu koji je vozio voz kad je poginula porodica Đedovac kod Doboja

Mašinovođa Železnica RS, koji je upravljao vozom koji se pre sedmicu sudario s automobilom u kojem je umrla kompletna porodica Đedovac iz Stanova kod Doboja, zbog teškog psihičkog stanja smešten je u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka"

  • 24

Mašinovođa je prilikom prijema u bolnicu, osim teškog psihičkog rastrojstva, imao i poremećaj rada srca, zbog čega je jedno vreme bio smešten u jedinici intenzivnog lečenja.

Doboj u suzama, umrla Nikolina Đedovac (18): Tinejdžerka preminula nakon što su u nesreći poginuli njeni roditelji i sestra (FOTO)

Nakon neuropsihijatrijskog pregleda i prepisane terapije, nesretni čovek je stabilizovan, ali se i dalje oporavlja u Internističkoj službi ove zdravstvene ustanove, gde je pod nadzorom specijaliste interne medicine Marka Adžića.

- Pacijent se još nije u potpunosti konvertovao, stanje je nešto bolje, ali mu srce još nije ušlo u normalan ritam - rekli su u dobojskoj bolnici.

Podsećamo, nakon ove nezapamćene tragedije oglasili su se iz Železnica RS, kazavši kako su odmah nakon nesreće izašle komisije ŽRS sa nadležnim organima MUP RS, ekipama Hitne pomoći i vatrogascima.

Foto: Facebook/Nikolina Đedovac, ,Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti Foto: Facebook/Nikolina Đedovac, ,Regionalna televizija Kraljevo i Ibarske novosti

- Utvrđeno je da je mašinovođa, videvši automobil koji prelazi prugu, davao neophodne signalne znake i počeo kočiti, ali da putnički automobil nije prešao preko putnog prelaza – kazali su tada.

Prema navodima iz ŽRS, putni prelaz na kojem se dogodila nesreća obeležen je andrejevim krstom i saobraćajno-signalnim znacima, a voz se kretao po utvrđenom redu vožnje.

Foto: Facebook/Nikolina Đedovac Foto: Facebook/Nikolina Đedovac

- Mašinovođama su na licu mesta urađeni neophodni testovi zbog utvrđivanja odgovornosti, a istragom će biti utvrđena odgovornost svih učesnika saobraćajne nesreće - navedeno je tada u saopštenju.

Alko-testovi pokazali su negativan rezultat kod obojice mašinovođa.

Supružnici Zlatko (53) i Slavica (46) Đedovac iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Kristina smrtno su stradali na mestu nesreće, dok je njihova ćerka Nikolina (18) preminula naknadno u banjalučkom Kliničkom centru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirka

    18. mart 2017 | 16:17

    Jadan covek...neko ubije i ne trepne a on ce da poludi,nema njemu boljitka u zivotu,na zalost i porodice poginule

  • LB

    18. mart 2017 | 18:15

    Jadan čovjek.Vozač je trebao gledati ima li voza prije nego što je prelazio prugu.Istina ode u grob sa njih četvoro a sav teret nesreće osta na mašinovođi ni krivom ni dužnom.

  • Ella.fr

    18. mart 2017 | 20:09

    Sta je covek kriv jadan ,a opet ce ga savest ubiti ,ne dao Bog nikom ovako nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA