• 78

Vučić: Savamala je politička igra, DOS-ov kandidat me je spomenuo 57 puta

Vučić je, ironišući, rekao da se slaže sa jednim od svojih političkih protivnika da je verovatno kriv i za poplave

  • 78

Premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborni skup u Savamali, Saše Jankovića, pokazao da je ceo taj "slučaj" samo politička igra i da služi za najgluplje moguće napade na njega.

Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju su manipulacije

Vučić je, ironišući, rekao da se slaže sa jednim od svojih političkih protivnika da je verovatno kriv i za poplave:

- Moja božja uloga bila je da prizovem toliku kišu i stoga i zaslužujem da bude odgovoran - primetio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Pazaru.

Na izjavu Jankovića sa tog skupa da je on "glavni fantom", Vučić je rekao da nije znao da će objekti u Hercegovačkoj ulici u Savamali biti rušeni u noći kada se to dogodilo, ali da ga svakako treba uhapsiti, kako navode protivkandidati, jer bi i sam isto to učinio, samo ne noću, nego "usred bela dana".

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Uradio bih to po danu i ne stidim se toga, da se umesto tih udžerica i rugla napravi prostor prelep za decu, za sve građane... - rekao je i ponovio: - Ne stidim se toga, mogu da me hapse i da me ubiju.

Znao je, kaže, i da će ovakve optužbe iznositi dosovski kandidati, koji nemaju drugi program osim da se bave njim samim.

Primetio je da ga je jedan od kandidata, koji se u subotu uveče predstavio na javnom servisu, pomenuo u svom terminu čak 57 puta:

- Direktno 21 put, indirektno 36 puta - rekao je Vučić i dodao da nije znao da je tako popularan među protivkandidatima i da mu to izgleda kao da žele da ih on predvodi na nekim budućim izborima.

Rekao je da će i on iskoristiti svoj termin na javnom servisu iz poštovanja prema građanima, narodu, da bi konačno čuli nešto od nekog kandidata o njegovom programu, mada su mu, kaže, sa RTS menjali termin, jer su ga najpre planirali za sledeću subotu, a onda su mu za večeras predvideli vreme od 22.00 sata, kada se svi ljudi koji rade pripremaju da spavaju.

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • SRB IN

    Što lepo ne objavite ko stoji iza tog noćnog rušenja i gotova stvar. Siguran sam da Vučić zna ko je to pa je red i narod da informiše. To mu je i dužnost i obaveza.

  • Jovana

    Oni mogu samo da se igraju!

  • vera

    Pa nemaju dosovci druge argumente osim mrznje prema Vucicu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima