Igor iz Kikinde je dobitnik automobila u "Uzmi račun i pobedi": Konačno supruga i ja da sednemo u novo vozilo nakon 30 godina (FOTO)

Iskreno da vam kažem uopšte se nisam nadao nagradi, kaže dobitnik

  • 6

Da sreća iznenada kuca na vrata, potvrdila nam je porodica Kaloper iz Kikinde čiji je koverat među 5,5 miliona drugih izvučen u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”.

Srećni dobitnik automobila marke “fijat 500 L” je domaćin Ivan Kaloper (62) koji je koverat poslao na nagovor supruge Zore (55) i tako se našao među 12 dobitnika vredne nagrade automobila koji će se uskoro naći u domaćinstvu ove porodice.

Zbog ovih grešaka, čak 18 koverata bilo je neregularno: Svi detalji sa 2. izvlačenja "Uzmi račun i pobedi"

Iskreno da vam kažem nisam se uopšte nadao nagradi - kaže nam domaćin. Sinoć smo imali goste, bila su nam deca u poseti. Kada sam ih ispratio zazvonio je telefon i prijatelj je krenuo da mi čestita. Od sinoć nam telefon non stop zvoni, zovu prijatelji, komšije, rodbina - kaže nam srećni dobitnik.

Penzionisani mašinovođa koji je ceo svoj radni vek proveo upravljajući vozovima sada će konačno sesti za volan novog automobile jer već trideset godina voze stari “opel kadet”:

Konačno supruga i ja da sednemo u novi automobil nakon trideset godina i malo se provozamo - kaže nam ovaj vredni domaćin koji je prvi put u životu osvojio nagradu.

kikina

Koverte je sasvim slučajno uzeo jer u pošti toga dana nije bila gužva:

- Plaćao sam račune i video koverte, pa sam pomislio, uzeću pa kako bude. Supruga je sakupljala račune i poslali smo ukupno četiri koverte. Ipak je ona zaslužna za ovu nagradu, ona je adresirala na moje ime i eto izvukli su baš naš koverat od toliko drugih - zahvalan je gazda Ivan.

Supruga Zora koja još uvek ne može da dođe k sebi od uzbuđenja, kaže da je presrećna:

- Od sinoć nam dolaze gosti, srećni smo svi. Nikada ništa nismo dobili pa eto i nama sreća da pokuca na vrata.

Sin Vladimir koji je takođe dobar vozač kaže, da će probati očev auto, ali da su ipak roditelji zaslužili da imaju lep i udoban automobil.

Srećna porodica još uvek pod utiskom dobitka nagrade ne prestaje da otvara vrata svoga doma za brojne prijatelje, komšije i rodbinu koji za Kalopere imaju samo reči hvale.

Zaslužili su, to je časna i poštena porodica - kažu nam svi oni koji poznaju porodicu Kaloper.

Daljinac baner

(Dragana Ivanić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.G. Bg

    19. mart 2017 | 18:22

    E hvala dragom Bogu,sreca vam pevala,uzivajte u njemu svaki dan.

  • Mira...

    19. mart 2017 | 20:12

    Cestitam od srca..najzad nesta dobro da cujem za moju kikindu..poz..sretna vam voznja..poz za kikindu

  • Zoran

    19. mart 2017 | 17:25

    Joas da bude lutrija za popravke kola i benzin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA