≫ 

Veljko Ražnatović saslušan zbog tuče i pucnjave

Dežurni okružni javni tužilac je naložio da se nastavi sa dokumentovanjem predmeta i prikupljanjem dokaza

  • 20

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbednosti Banjaluka, 3. i 4. aprila u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest lica koja se sumnjiče da su učestvovala u fizičkom sukobu na parking prostoru, u Karađorđevoj ulici u Laktašima.

Užas u Zaječaru: Zaklao jednog brata, drugog umalo ubio

Policijski službenici su lišili slobode i ispitali P. Z. (1988), A. Z. (1989), D. R. (1995), B. L. (1995), V. G. (1997) iz Laktaša i V.R. (1996) iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Što se tiče inicijala V. R., u pitanju je Veljko Ražnatović.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da su se lica međusobno fizički sukobila, nakon čega se sumnja da je jedno od lica pucalo iz vatrenog oružja. U fizičkom sukobu dva lica su zadobila telesne povrede i ukazana im je medicinska pomoć. Policijski službenici preduzimaju dalje mere i radnje sa ciljem utvrđivanja da li se još lica može dovesti u vezu sa učestvovanjem u fizičkom sukobu.

Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluke je naložio da se nastavi sa dokumentovanjem predmeta i prikupljanjem dokaza i utvrđivanju svih okolnosti vezanih za na navedeno krivično delo, te da se u redovnoj proceduri dostavi izveštaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    5. april 2017 | 11:32

    Ovaj slino izgleda konzumira nešto !? I na kraju krajeva , biće nije on pucao i prem da ima svedoka da je on ! Imaju iskustva , poznanstva u politici i policiji , znaju da je pojeo vuk magarca !

  • Казанџија

    5. april 2017 | 10:24

    Какав тата такав син--хеклер&кох хаха...

  • Stefanmma

    5. april 2017 | 12:08

    Balavi klinac glumi ludilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA