Pripadnik ozloglašenog "Kavačkog klana" iza rešetaka: Vladimiru Roganoviću određen pritvor

Roganović je, prema pisanju crnogorskih medija, jedan od glavnih pripadnika "kavačkog klana" na čijem razbijanju policija radi duže vreme

  • 28

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana državljaninu Crne Gore Vladimiru Roganoviću (31) koji je pre dva dana uhapšen u Beogradu zbog lažnih dokumenata.

Ko su braća Roganovići? Danas je uhapšen Vladimir, jedan od vođa Kavačkog klana. A pre 10 dana su raznete obe noge Dušku, ubici vođe Delija (FOTO)

Roganović je, prema pisanju crnogorskih medija, jedan od glavnih pripadnika "kavačkog klana" na čijem razbijanju policija radi duže vreme.

U Beogradu mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva kao i bojazni da će ponoviti krivično delo, rekla je portparol suda Ivana Ramić za Tanjug.

Roganović je pre dva dana po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

U trenutku hapšenja kod sebe je, kako su preneli mediji, imao lažnu ličnu kartu, uverenje o državljanstvu i krštenicu.

U policijskoj stanici na Zvezdari je navodno nameravao da ta dokumenta preda da bi na ime mladića - čija je lična karta, dobio srpski pasoš i biometrijsku ličnu kartu, ali je u tome osujećen.

Vladimir je inače brat, Duška Roganovića čiji je automobil 25. aprila u Herceg Novom dignut u vazduh. On je u eksploziji, kako pišu mediji, ostao bez obe noge, ali je preživeo napad.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    7. maj 2017 | 18:32

    Aman vise ovo je Srbija , nije smrdogora,dosta vise o njima.Sto se ne setiste da napisete nesto dobro o Srpskoj deci, koja postizu uspehe sirom sveta,a ne o ovima sa planine.Ako nemate ideje , pitajte nekog za savet.Evo ja da predlozim da pisete malo o jednom Filipu koji je sam na svetu,nema nikog svog,a ipak ga to ne sprecava da ima sve desetke na fakultetu,e to javnost zeli da cuje ,sta nas briga bre za snrdogorske mafijase.

  • Urs Zimmermann011

    7. maj 2017 | 18:30

    Kavački klan ha ha ha koja seljanija.

  • Kumce Gambino

    7. maj 2017 | 18:23

    U normalnim zemljam za ovo krivicno delo kao kazna ide zabrana ulaska u zemlju i deportacija iz iste u ovom slucaju lagano u Kavacku ma sta god to znacilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA