"Pozdrav svima, prodajemo MARIHUANU": Beograđanin okačio brdo "gandže" na prodaju (FOTO)

"Prodajemo diskretno, ne treba vam medicinska kartica da biste kupili od nas", piše u oglasu

  • 9

Neverovatan oglas pojavio se na poznatom domaćem sajtu.

 

Domaćini uzgajali marihuanu u porodičnom domaćinstvu: Valjevska policija našla 29 zasađenih biljaka trave

 

Da li je u pitanju šala, ili je neko ozbiljan, tek, korisnik sa imenom Joseph, koji se danas registrovao, na sajtu kupujemprodajem.com je "mrtav ladan" postavio oglas u kojem prodaje marihuanu.

 

Naravno, on nijednom rečju nije upotrebio reč marihuana, već da se bavi "prodajom sojeva". Zanimljivo je da piše da je iz mesta Beograd, što je malo verovatno, ali kad bismo mu poverovali, mogli bismo reći da je Beograđanin.

 

Uzimajući u obzir da oglašivač nije baš najspretniji sa srpskim jezikom, nije nemoguće da se radi o nekom prodavcu iz Kolorada, gde je prodavanje marihuane u medicinske svrhe dozvoljeno. Evo kako glasi oglas:

 

"Pozdrav. Ja sam dobavljač različitih vrsta medicinskih sojeva. Mi isporučujemo vrlo brzo i 100 odsto diskretno. SAD, Australija, Evropa, Azija i Kanada. Sell (prodaja) po umerenoj ceni i vrlo diskretno, bez ikakvih komplikacija. Klijenti ne trebaju medicinska kartica za kupovinu od nas, u redu uzrok smo."

 

Printskin: kupujemprodajem.com

Printskin: kupujemprodajem.com

 

Dakle, čovek je hteo da kaže da kupcima ne treba medicinsko opravdanje za kupovinu marihuane, kao i da im je produkt odličan...

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob Rock

    8. jun 2017 | 15:40

    Kad smo toliko zaostalo drustvo da cemo biti poslednji koji ce je legalizovati i umesto mi da proizvodimo sve produkte od marihuane moracemo da uvozimo. Sve to smisljeno neko radi a svi znaju da je i duvan opasniji od nje a alkohol i da ne pominjem to je zlo. Jos jedna propustena sansa za drzavu u dugome nizu.

  • Sa

    8. jun 2017 | 15:48

    Unosan posoo

  • Јасмина

    8. jun 2017 | 16:28

    Шта ћеш,посао је посао..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA