≫ 

Milutin plaća tuđ dug za struju, odbili mu od penzije, a da nisu proverili o kome se radi (VIDEO)

Skinuli su mu 10.000, a pre dve godine oko 20.000 dinara zbog tuđeg duga

  • 4

Milutin D. Lazić iz sela Svračkovci kod Gornjeg Mlanovca, plaća tuđi dug za struju.

Sudskom zabranom odbija mu se deo penzije zbog troškova za utrošenu električnu energiju njegovog imenjaka iz istog sela.

Zbog ovoga su vam veliki računi: Uređaji koji vam kradu struju i troše čak i kada su isključeni

- Kada sam dobio ček za prvi deo penzije u maju, video sam da mi nije isplaćen ceo iznos. Skinuli su mi ukupno oko 10.000 dinara. Na moje pitanje o čemu se radi rekli su mi da imam sudsku zabranu zbog duga za struju - priča Lazić.

Do greške je došlo zbog istog imena i prezimena dvojice meštana Svračkovaca. Milutin D. Lazić nema dug za struju i redovni je platiša, zbog čega dobija i popust od pet posto. Greškom zabrana na deo penzije stigla je njemu.

- Kako neko može da mi uzme deo penzije, a da ne proveri o kom se Milutinu Laziću radi, i ko je taj što duguje za struju.

- Taj gospodin je trebalo da ustane iz fotelje i proveri broj brojila i evidencioni broj. Ako imamo isto ime i prezime nisu nam novčanici isti - kaže Milutin D. Lazić.

Ovo nije prvi put da su Milutinu odbili deo penzije zbog duga njegovog imenjaka. Ista situacija dogodila se pre dve godine kada mu je odbijeno oko 20.000 dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/glaszapadnesrbije.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A2

    26. jun 2017 | 14:46

    Nema niko pravo da nam odbija zbog duga za struju od penzije-sud u Stazburgu po hitnom postupku to rešava i nadležni moraju sve da vrate sa kamatom.A posebno još sa greškom zbog druge osobe.

  • Neca

    26. jun 2017 | 14:39

    Pa od nekoga moraju da ukradu

  • Cika Velja

    26. jun 2017 | 15:09

    Ovo je naplata od kog stignu i mogu da uzmu!? Ja samo cekam da se i meni desi nesto slicno pa da dignem drzavu na glavu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA