Crnogorac albanske nacionalnosti prošao kao Giga Moravac na carini

Vozač kamiona prvo rekao da nema šta da prijavi, a onda...

  • 1

Nastavljaju se velike akcije srpskih carinika na granicama.

Na prelazu Srpska Crnja sprečili krijumčarenje 2.630 paklica cigareta marke "Marble" i "Ashima", bez akciznih markica, saopštila je Uprava carina.

Supružnici su bili na redu za carinu, kada je policajac video da žena čudno drži torbicu. Nije mogao da veruje šta je bilo unutra!

Prekršaj je otkriven u utorak dva sata posle ponoći, kada je na izlaznu stranu prelaza pristigao kamion novopazarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao crnogorski državljanin (38) albanske nacionalnosti.

Nakon što je carinicima rekao da nema ništa što bi trebalo da prijavi (sećamo se svi nesrećnog Gige Moravca iz serije "Bolji život" koji je isto rekao na carini po povratku iz Grčke kojeg su nasamarile koleginice poturivši mu silan nakit), usledila je detaljna kontrola kamiona, tokom koje je utvrđeno da se u rezervnim točkovima nalazi gotovo 2.200 paklica cigareta "Ashima".

Crnogorac, naravno nije kao jedan od najpopularnijih likova domaćih serija bio nevin (a nasamaren), već je ubrzo priznao: prihvatio je ponudu nekog čoveka iz Novog Pazara da ilegalno preveze cigarete.

Nakon priznanja, carinici su u kabini kamiona, čije je krajnje odredište bila Rumunija, pronašli još 430 paklica cigareta "Marble", navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA