≫ 

Velika tragedija kod Doljevca: Sestru udarila struja dok se kupala, brat pokušao da je spasi, ali je i on poginuo

Do tragedije je došlo u večernjim satima

  • 18

Dve osobe, prema prvim informacijama u pitanju su brat i sestra, nastradale su večeras od strujnog udara u doljevačkom selu Orljane.

Užasna smrt u kadi: Tinejdžerku ubila struja jer je držala mobilni na punjaču (FOTO)

Prema prvim informacijama reč je o vlasniku tamošnje kafane „Alas“ i njegovoj sestri. Nesrećna žena doživela je udar struje dok se kupala, dok je brat poginuo kada je pokušao da je spasi. On je razvalio vrata kupatila i kada je pokušao da je oživi, struja je udarila i njega i ubila ga na licu mesta.

Niška policija je potvrdila da je prijavu o pronalasku dva beživotna tela primila večeras u 21.50 sati te da se najverovatnije radi o smrti od strujnog udara.

- Najverovatnije je u pitanju nesrećni slučaj. Obavljen je uviđaj, obavešteno je Više javno tužilaštvo – saopštila je Nataša Zorić Živanović, portparol niške Policijske uprave.

Daljinac baner

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladinka Brandle

    12. jul 2017 | 22:57

    Gospode Boze zaustavi ta stradanja. ..strasno

  • Rodjak sa sela

    12. jul 2017 | 23:08

    Alo bre!!! Iskljucujte bojlere.Instalacije izvodili priuceni majstori,losa uzemljenja i eto nesrece.Ovo se pogotovo desava u selima jer tamo nije nulovan sistem preko trafo stanice pa je potrebna FID sklopka.I u gradu ima opasnosti jer se umesto odgovarajuceg osiguraca stavljaju tzv. licne . Ovo postaje epidemija i ljudi se i dalje igraju zivotima.

  • Jelica

    12. jul 2017 | 23:14

    Pa štase svilo iznad nas. Nemožemo ovo više podneti,ovo je velika tuga veliki bol. Daj da se malo pogledamo oko sebe i da pomognemo nekome ako je moguċe. Štaće pokolenja reċi za ovo vreme dešavanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA