Srbin iz Vukovara: Huligani su razbijali sve na šta su naišli

Desetak maskiranih huligana napalo je četrdsetak gostiju koji su slavili punoletstvo sina Srbina Dušana Živkovića u vukovarskom lokalu “Ruže”

  • 5

Odmazda hrvatskih navijača, u trenucima dok su srpski Orlovi razbijali hrvatske rukometaše u beogradskoj “Areni”, u petak uveče, dostigla je kulminaciju kada je grupa od desetak maskiranih navijača uletela u lokal “Ruže” u Vukovaru, i napala četrdesetak gostiju koji su proslavljali punoletsvo sina Srbina Dušana Živkovića.

– Odjednom su provalili vrata i upali unutra. Počeli su da razbijaju sve na šta su naišli. Razbili su kamenjem i prozore na kući. Svi su bili maskirani. Razbijena su i četiri automobila koja su bila parkirana ispred kuće. Zadobili smo nekoliko ogrebotina, ali sreća je da niko nije teže povređen - rekao je Večernjem listu Dušan Živković koji je povodom proslave osamnaestog rođendana sina i organizovao zabavu.

Kasnije, pola sata posle ponoći, huligani su napali i policajca iz Slavonskog Broda. Večernji list objavio je da su primećena i oštećenja na zgradi SDSS u Vukovaru. Zgrada je gađana kamenjem, a predsednik IO SDSS Boro Rkman kaže da je slučaj prijavljen policiji. U SDSS smatraju da je za huliganizam krivo organizovanje gledanje polufinalne utakmice na trgu u Vukovaru, a među njima je bilo dosta onih koji nisu mogli da uđu u Srbiju!

Huligani su, takođe, demolirali i splitski klub nacionalnih manjina "SKUPS" u Splitu. U klub su upala četvorica maskiranih muškaraca. U klubu su sedeli Predrag B. (34), Dušan S. (64) i Rajko G. (49). Napadači su gurnuli sto, oborili kompjuter i telefon, a jedan od napadača udario je nogom Predraga B.

(telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboslava

    29. januar 2012 | 20:14

    Žalosno je sve to što se dešava. NIšta drugo nismo ni mogli da očekujemo nakon što su konvoj hrvatskih navijača napali bolesnici u Veterniku. Nadam se samo da ta bolesna deca, bez i malo kucnog vaspitanja nece proci kao oni što su napali i usmrtili Brisa Tatona!?

  • DOSTA VIŠE

    29. januar 2012 | 13:51

    DOSTA VIŠE VI PROKLETI NOVINARI!!!!VI JEDINI KENJATE!!!

  • Karioka90

    29. januar 2012 | 12:12

    RT @telegrafrs: Srbin iz Vukovara: Huligani su razbijali sve na šta su naišli http://t.co/ATt4QreT #Hrvatska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA