Preminuo masovni ubica iz Velike Ivanče!

Ljubiša Bogdanović, koji je u utorak ujutru usmrtio 13 osoba, preminuo je danas u Urgentnom centru. Doktori potvrdili da je skinut s aparata, supruga Javorka i dalje van životne opasnosti

  • 6

Ljubiša Bogdanović, koji je u utorak ujutru usmrtio 13 osoba, preminuo je danas u Urgentnom centru.

- Istina je da je preminuo. U dva sata je skinut s aparata - rekla je Zorica Marković, šef službe za informisanje Urgentnog centra.

Iako je pet kuća gotovo ugasio, Bogdanovićevi rođaci, komšije i meštani Velike Ivanče nisu imali ružne reči za njega. Govorili su da je bio vredan i pošten čovek koji je svima pomagao. Njegov zet, brat njegove supruge Javorke, prethodnih dana je rekao da je Ljubiša "za selo bio dobar, ali da je za svoju porodicu bio prek i strog".

Ljubišina supruga Javorka je nakon operacije rekla da je Ljubiša često bio nervozan i da ju je često tukao.

- Ljubiša je bio mnogo nervozan. Takav mu je bio i otac. Tukao me je - izjavila je Javorka juče.

Kao motiv ovog stravičnog zločina pominje se ljubavna veza sina Branka (41) sa devojkom iz jednog susednog sela koja Ljubiši nije bila po volji.

- Ljubiša je nedavno čuo da se Branko viđa sa jednom devojkom iz obližnjeg sela. Za nju se pričalo da je pre veze sa Brankom bila sa raznim muškarcima… Kad je čuo za to, Ljubiša je pobesneo! Svađao se sa sinom, pokušavao je da ga na sve načine odvrati od te žene - rekli su meštani Velike Ivanče.

Kao drugi motiv komšije pominju i mogućnost da je "kod Ljubiše proradio samoubilački gen jer su mu se i otac i stric obesili", ali i mogućnost da je kod njega proradila trauma koju je "navukao" za vreme rata.

Ekipa Telegrafa juče je bila u Urgentnom centru gde je direktor te ustanove rekao da je Ljubiša u kritičnom stanju, dok se Javorka uspešno oporavlja.

Ranije danas, doktori su rekli da se Ljubišina žena Javorka oporavlja i da nije životno ugrožena.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nijazi Kuqi

    11. april 2013 | 14:49

    Vecu ste paznju i prostor posvetili njemu nego njegovim zrtvama. Kao da se radi o nacionalnom heroju a ne masovnoj ubici. Ali ste vesto skrivali cinjenice o njemu. Jer i pored svega javnost ne zna gde je on ratovao, ko ga je i kada poslao u ratu, dali svojom voljom ili prisilom. Dali je on u tom ili tim ratovima pocinio zlocine, jer je izvesno da nije tamo poslat da ljusti krompir. Ako se istina i cinjenice o takvima zataskavaju i dalje postoje svi izgledi da ovaj zlocin ne ostane usamljen ni "najveci" do sada.

  • Goran

    11. april 2013 | 14:36

    Bolje je ovako. Jos je samo falilo da svi prozivljavaju traumu i tokom sudjenja.

  • Mirko Milić

    11. april 2013 | 16:28

    Деветог априла, 9 + 4 =13, тринаесте године, 13 убијених: неко ће може бити да примети да је остала двојка, број који означава две-хиљадиту годину, а то значи да смо имали датум 13.03.2013, где су биле такође две 13. а и збир свих бројева је давао број 13, али тада није било зрело да се догоди. Кажу да је математика природна наука, у том случају и бројеви су природни и човек. Не постоји број који у природној величини даје своју пуноћу, али је број тринаест најближи својој вредности. Ако постоји природа, ако су бројеви природни, онда постоји и Бог, односно Он је Природа, и од несавршеног и грешног човека тражи пуноћу, а она је најближа броју тринаест. Да не дужим, али ако има интересовања за темом коју сам начео, наставићу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA