HIT U BOSNI: Prodaje diplomu fakulteta, može i zamena za drva i ugalj! (FOTO)

Kreator oglasa Srđan Tripić naveo je da prodaje diplomu Filozofskog fakulteta u Banja Luci, a da je moguća i zamena za drva i ugalj

  • 6

Na internetu je osvanuo još jedan neobičan oglas. Radi se o prodaji diplome Filozofskog fakulteta u Banja Luci. Kreator oglasa Srđan Tripić  naveo je da u obzir dolazi i zamena za drva ili ugalj.

U informacijama oglasa objašnjeno je da je diploma brendirana od strane Ministarstva prosvete Republike Srpske,  a da je artikal dostupan u dobojsko- bijeljinskoj regiji, u mestu Vukosavlje.

U detaljnijim informacijama objašnjeno je da je diploma Filozofskog fakulteta - razredna nastava, stečena na redovnom studiju u Banja Luci.

Kako navodi prodavač, to gde je diploma stečena "i nije baš neka korisna informacija, jer ipak neku prednost imaju ovi iz Dervente sa vanrednim studiranjem".

Dalje prodavač ističe: "U Federaciji vam neće vrediti, jer nemate dokaza da znate bosanski jezik. U RS ne možete biti u prednosti, jer do izražaja dolaze ovi iz Federacije BiH koji znaju i bosanski i srpski jezik".

Oglas je do sada pregledan 714 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rista

    28. avgust 2013 | 21:36

    Muka živa !

  • Ivan

    29. avgust 2013 | 00:35

    Toliko i vredi

  • Lud Zbujen

    29. avgust 2013 | 06:34

    Na zalost ne vredi nista treba uvesti da kada se zavrsi faks i svo placanje koje je dato faksu akonne nedjes posao za dve godine faks krene da to placa studentu nazad da bi imao student od cega da zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA