"Hortikultura" i "Darovi prirode" sutra u Beogradu

17. međunarodni sajam cveća "Hortikultura" i 15. izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode" trajaće do 1. aprila

  • 0

Specijalizovane sajamske manifestacije, 17. međunarodni sajam cveća "Hortikultura" i 15. izložba lekovitog bilja i preparata od meda "Darovi prirode", biće otvorene sutra na Beogradskom sajmu i trajaće do 1. aprila.

Svoje proizvode iz oblasti gajenja cveća, uređenja vrtova i bašta, parkova i šuma i prirodnih lekovitih proizvoda i meda predstaviće više od 80 domaćih i inostranih izlagača. Povećano je interesovanje inostranih izlagača iz Begije i Mađarske, a prvi put će se pojaviti proizvođači iz Grčke.

Sajmovi će pružiti nova saznanja i novine u oblasti uređenja sopstvenih zelenih oaza u gradskim i seoskim sredinama. "Hortikultura" obuhvata nekoliko robnih grupa - sadni materijal, seme, dekorativne biljke, proizvodnju i preradu voća i povrća, uređenje enterijera, zalivne sisteme, plastenike, mehanizaciju i sredstva za prehranjivanje i zaštitu.

Sadržaj Sajma "Darovi prirode" je lekovito i začinsko bilje kao i proizvodi od meda, koji se sve više primenjuju u svakodnevnom životu, što predstavlja podsticaj za biznis u ovoj oblasti.

(Autor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA