Za lepši Voždovac: UKLANJANJE GRAFITA U NASELJU STEPA STEPANOVIĆ (FOTO)

Četku u ruke uzeo je i predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac Aleksandar Savić, koji je tom prilikom istakao da je novo naselje Stepa Stepanović jedno od najlepših naselja u Beogradu i da je nedopustivo to što su zidovi išarani porukama i raznim parolama

  • 8

Brojne fasade na Voždovcu prekrivene su i naružene grafitima. Zato je na inicijativu aktivista i omladine Srpske napredne stranke, na uglu ulica Timočke divizije i Generala Štefanika u naselju Stepa Stepanović, sprovedena akcija uklanjanja i prefarbavanja grafita.

Opština Vodžovac organizovala žurku za najmlađe sa Peđolinom (FOTO)

Četku u ruke uzeo je i predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac Aleksandar Savić, koji je tom prilikom istakao da je novo naselje Stepa Stepanović jedno od najlepših naselja u Beogradu i da je nedopustivo to što su zidovi išarani porukama i raznim parolama.

Foto: Promo Foto: Promo

- U duhu onoga što radi Grad Beograd, ulepšavajući našu prestonicu, odlučili smo da ovu fasadu okrečimo u belo i pošaljemo poruku našim sugrađanima da svi zajedno moramo voditi računa o tome da Voždovac postane lepše mesto za život - rekao je Savić. On je dodao da će Srpska napredna stranka i ubuduće nastaviti da, zajedno sa građanima, vredno radi na obezbeđivanju boljih uslova za život i rad na Voždovcu.

Foto: Promo Foto: Promo

Aleksandar Savić obišao je i igralište u Ulici generala Štefanika broj 29, koje na inicijativu stanovnika ovog naselja iscrtano, a u toku su i radovi na postavljanju staklenih tabli i obručeva za koševe.

Foto: Promo Foto: Promo

- Srpska napredna stranka želi da pokaže svim građanima da mi hoćemo bolji i lepši Voždovac, bolji i lepši Beograd i bolju i lepšu Srbiju -  zaključio je predsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mesko

    18. april 2016 | 22:47

    Steta sto nisu izbori svakog meseca!SNS bi ocistio celu Srbiju!

  • Ivica

    19. april 2016 | 10:13

    Sve je to lepo sve je to korisno ali pred izbore I u majicama stranke!Pa mogu da kazem samo fujjjj

  • somi

    19. april 2016 | 07:17

    Pa ovi farbaju zid a nisu zastitili trotoar jedno popravljaju drugo prljaju takav nam Je I vlada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA