FILMSKO BEKSTVO NEDE ARNERIĆ IZ BOLNICE: Ležala na zadnjem sedištu automobila KAKO JE NIKO NE BI VIDEO!

- Kakvi amateri! Sramota me zbog vas! Ala sam vas nasankao! - rekao je novinarima Nedin muž Milorad Mešterović

  • 31

Glumica Neda Arnerić, koja je pre 11 dana doživela težak pad sa terase, danas je "na filmski način" izašla iz bolnice i uspela da izbegne brojne novinarske ekipe koje su je čekale ispred Kliničkog centra!

Do stana na Vračaru dovezao ju je brat, a Neda je ležala na zadnjem sedištu njegovog automobila, pa je niko nije primetio.

Posle njenog iznenadnog ulaska u stan, na prozoru se pojavio njen suprug Milorad Mešterović i uzviknuo okupljenim novinarima:

- Kakvi amateri! Sramota me zbog vas! Ala sam vas nasankao! - rekao je Mešterović. 

Neda je, po svoj prilici, ovu filmsku scenu organizovala zajedno sa upravom Kliničkog centra: Svi ulazi su pokriveni kamerama, pa je glumici verovatno dojavljeno na kom ulazu (ima ih ukupno 5) nema novinara i fotoreportera, što je ona potom javila bratu, koji ju je čekao u kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sankalpa

    20. maj 2016 | 14:47

    Bravo! I treba tako! Novinari žute štampe- ljudi bez morala koji se slade tuđom nesrecom... stidite se!

  • Mirka Jovanovic

    20. maj 2016 | 13:58

    Nije ona djabe skakala sa kakvim idiotom zivi.Svi su bili zabrinuti za njeno zdravlje i u mesto da se zahvalio novinarima i obozavaocima on se izivljava. Toliko o kulturi i dokaz fa diploma daje obrazovanje, a nikako domace vaspitanje

  • Vera

    20. maj 2016 | 16:51

    Kako vas sve nije sramota da pisete takve komentare? Mozda sta kucni prijatelji ili rodjaci Nedini pa znate sve o njoj? Ili mislite da je duzna da vas sve pusti u svoj zivot i privatnost na koju ima pravo kao svaki covek pa da je secirate deo po deo? Jadno i sramno! Gledajte vi svoje zivote i svoje porodice , naci ce te tu dovoljno stvari o kojima treba da vodite brigu a Nedu i ostale poz.osobe ostavite da zive svoj zivot na miru. Nisu vam oni krivi za vase neuspehe i probleme pa da se na njima praznite, sto je i postala svrha komentara u vecini slucajeva, na zalost. Bar ponekad pomislite kako bi vama bilo da ste na njihovom mestu? I oni su samo ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA