Dragana je ostavila mesto koje će dugo biti upražnjeno: Ovako se Jugoslav Pantelić oprostio od čuvene novinarke

Bila je jedna od glavnih promotera alternativnih umetnika i urbanog Beograda

  • 4

Nakon duge i teške bolesti, u Beogradu je u 45. godini preminula novinarka Studija B Dragana Ćosić, a njeni neutešni najbliži prijatelji preživljavaju najteže dane u svom životu.

Preminula Dragana Ćosić, novinarka Studija B

Kažu da je bila jaka, moderna žena sa snažnom vizijom.

Jugoslav Pantelić 

- Ovo je izuzetno težak dan za nas koji smo bili njeni najbliži prijatelji i kolege. Dragana je bila žena sa vizijom! Pamtim je od kada je došla na Studio B... Prvo je radila Jutarnji program, a posle toga se okrenula kulturi.

- Od samog početka odudarala je od svega, od svih oko sebe. Jednostavno, bila je drugačija. To je svako ko je pogledao i jednu njenu emisiju ili bilo šta što je radila odmah shvatio.

- Vremenom se okrenula ka urbanoj kulturi, te je počela da radi svoju emisiju Urbazam. Ona je bila među prvima koji su dali šansu nepoznatim umetnicima, ljudima koji su vredeli u svetu alternativne kulture, a koji nisu imali šansu da to pokažu. Ona je od njih pravila zvezde.

- Dragana je imala misiju, bila je jaka, perfektna osoba koja je nakon svoje smrti ostavila mesto koje će dugo biti upražnjeno - kaže Jugoslav nekadašnji voditelj Studia B, a sada direktor Kinoteke.

Boško Jakovljević: 

- Dragana je bila lepa, pametna, zgodna i moderna devojka! Ja je tako pamtim i tako će da ostane - kaže prepoznatljivo lice sa Pink televizije.

Inače, Dragana Ćosić je preživela tri teške operacije tumora i godinama se borila sa posledicama bolesti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    15. decembar 2016 | 14:32

    Mislio sam da je ova žena ozdravila.Veliki borac..i sa problemom u govoru počela da radi i to mi je baš drago bilo.Verovao sam da se oporavila a humani gest Stb što ju je vratio na posao..a sad ovo.Baš mi je žao!!!

  • Milence

    15. decembar 2016 | 15:53

    Voleli smo Draganu zbog njenog novinarstva,zbog pozitivnosti,zbog urbanog Beograda ,zbog zelje da budemo svi jaki.Slava joj I neka ide kod andela.

  • Rea

    15. decembar 2016 | 14:30

    Iskreno saucesce porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA