Koje su cene parkinga u centru Beograda: Gde je najjeftiniji, a gde najskuplji (FOTO)

Cene parkinga po satu se vrte od 50 do sto dinara, jedino se na Adi naplaćuje 150 dinara za ceo dan

  • 3

Parking mesto je jedna od najvećih muka svakog vozača. Pogotovu u najvećem gradu Srbije, Beogradu.

Za samo 100 dinara napravite najbolji senzor ikada i uvek se parkirajte PERFEKTNO (VIDEO)

Zaboravio gde je parkirao zver od automobila, pronašao ga posle 6 meseci

Svi koji voze znaju da traženje mesta može da se pretvori u pravi pakao. Pogotovu u samom centru naše prestonice. Na kraju dobijete samo iskidane živce, pojedene nokte i po koju usputnu psovku i onda se zaputite ga nekoj gradskoj garaži, koja košta.

Naplaćuje se po satu ili mesečno. Ovo je spisak najpopularnijih garaža i parkirališta u Beogradu i njihov cenovnik.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Veoma zastupljena garaža je ona na Aerodromu "Nikola Tesla". Svaki započeti sat košta 65 dinara, a mesečno parkiranje je 6.885 dinara.

Parking u garaži "Botanička bašta" po započetom satu je 50 dinara, a na mesečnom nivou je 6.875.

U Masarikovoj je nešto skuplje od ove dve gore navedene. Prvi započeti sat je 75 dinara, a svaki sledeći 90. Na mesečnom nivou za parking u ovoj garaži treba da izdvojite 12.000 dinara.

Garaža na Zelenom Vencu po satima košta isto kao ova u Masarikovoj, dok je na mesečnom nivou njena cena 10.000.  Ako ste se zatekli kod Vukovog spomenika i nemate gde da parkirate auto, za gradsku garažu, za ovaj deo grada, za prvi sat trebalo bi da izdvojite 60 dinara, a za svaki sledeći 75. Na mesečnom nivou je 15.885 dinara.

Parking u jednoj od najpopularnijih garaža u Beogradu, Obilićev venac, za prvi sat parkinga treba da izdvojite 75 dinara, a za svaki sledeći 90. Na mesečnom košta 14.000 dinara.

Sa garaža prelazimo na popularna gradska parkirališta.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako se bliži leto, većina se raduje sunčanim danima koje može da provede na jezeru Ada Ciganlija. Jednokratno dnevno parkiranje na Adi je 150 dinara, a mesečno 2.000 dinara. Na parkiralištu na Aerodromu je situacija nešto drugačija. Po započetom satu parking košta 100 dinara.

Kod VMA za svaki započeti čas treba da izdvojite 45 dinara, a za Kališ treba da izdvojite nešto više novca. Ako želite da smestite svog ljubimca na staru beogradsku tvrđavu, treba da izdvojite od 80 do 100 dinara po satu.

Na parkilaštu na Slaviji za svaki započeti sat treba da odvojite 80 dinara, a na Donjem Gradu 100.

Parkiranje kola kod Politike košta 100 dinara po satu, a kod Sava Centra 60 dinara za svaki započeti sat.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Sve u svemu, cene parkinga po satu se vrte od 50 do sto dinara, jedino se na Adi naplaćuje 150 dinara za ceo dan. Kad sve saberete i oduzmete, više se isplate garaža ili gradski parking, nego da nepropisno parkirate, pa da vam lupe kaznu od 5.000 ili da vas, ne daj Bože, odnese pauk.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA