Siniša Mali: Beograd je dečja prestonica Evrope (FOTO)

Događaju je prisustvovala i sekretarka za kulturu Ivona Jevtić

  • 0

"Radost Evrope" se u Beogradu održava 48. put, u njoj učestvuje više od 500 mališana, i to je prelepa slika koju iz srpske prestonice šaljemo u svet, poručio je danas gradonačelnik Siniša Mali na prijemu za učesnike ove manifestacije koji je upriličen u Starom dvoru.

Beograd ugostio 500 mališana u okviru manifestacije "Radost Evrope" (FOTO)

- Prelepa slika je vaš osmeh, vaše detinjstvo, radost, vreme koje ćete zajedno provesti u ovih nekoliko dana u Beogradu, kao i prijateljstva koja ćete sklopiti sa vršnjacima iz drugih zemalja. Sve to je radost Evrope. To je događaj koji će se pamtiti ceo život - rekao je Mali.

Foto: Beoinfo

Gradonačelnik je dodao da se na ovakvim skupovima stvaraju prijateljstva za ceo život i poručio mališanima da se druže, stvaraju kontakte i uživaju u detinjstvu.

Foto: Beoinfo

- Vi ste budućnost celog sveta. Hvala vam na tome što je Beograd dečja prestonica Evrope, hvala što ste u Beograd doneli radost, osmeh i veselje koje nosite u srcima. Mi ćemo iz godine u godinu nastaviti da podržavamo ovu manifestaciju, kako bi svaki put bilo još više dece, radosti i lepih trenutaka - poručio je gradonačelnik mališanima, i podsetio se svog detinjstva i učešća u manifestaciji "Radosti Evrope".

Foto: Beoinfo

Mali je gradonačelniku Koventrija Toniju Skiperu, koji je prisustvovao ovom prijemu, zahvalio na prijateljstvu između dva grada koje traje već 60 godina.

Foto: Beoinfo

Događaju je prisustvovala i sekretarka za kulturu Ivona Jevtić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA