≫ 

Beograđani, ako prepoznate ovog čoveka, zovite policiju! Pokrao je stvari DECI dok su imala nastup sa horom (FOTO) (VIDEO)

- Lopov se vraćao u salu nekoliko puta i opelješio nekoliko novčanika, uključujuci i moj!  - napisala je pevačica na svom Tviter profilu

  • 6

Pevačica i tekstopisac Kristina Kovač, zajedno sa svojim mališanima iz "Pop hora", opljačkana je u prostorijama Parobroda u Beogradu.

Dalibor je godinama krao od deviznih štediša: Falsifikovao, otimao, dao otkaz u banci i na kraju - pobegao

Ona je, naime, organizovala božićni performans tokom kog su POKRADENE sve stvari učesnika! Dok su oni bili na sceni, ovaj čovek je pokupio sve što mu je trebalo. Povodom nemilog događaja oglasila se na Tviteru.

- Dragi moji, evo snimka krađe iz Parobroda. Pop hor se spremao za nastup, a ova individua je u Parobrod ušla nekoliko minuta pre nastupa, sačekala da izađemo na balkon i počnemo, pa se zaputila pravo u našu salu gde su bila deca nekoliko članica sa jednim tatom koji je, izgleda, izašao da gleda nastup. Lopov se vraćao u salu nekoliko puta i opelješio nekoliko novčanika, uključujuci i moj!  - napisala je pevačica na svom Tviter profilu.

Ona je naglasila da joj se diže kosa na glavi od toga kako lopov krade pred decom koja su u tom trenutku sama.

- Molim Vas da nam javite ako prepoznate čoveka, prijavićemo policiji krađu uz ovaj snimak, pa bi bilo lepo da im odmah kažemo i ko je čovek - dodala je ona uz priloženu fotografiju koje su zabeležile sigurnosne kamere.

Inače, ovo nije prvi slučaj krađe u Parobrodu. Pre dve nedelje jednom gostu je ukraden bicikl, a u istom periodu se osoba požalila da joj je nestao ranac.

 

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    28. decembar 2017 | 13:41

    O zemljo otvori se,pa zašto deci ? Treba mu polomiti lopovske prste,da zapamti.

  • Slavica

    28. decembar 2017 | 14:05

    Treba ga prvo staviti na stub srama: ime, prezime i adresa. Posle tuzilastvo da radi svoj posao kako treba. Steta sto sada hapsi policija a ne milicija. Dok je bila milicija, ovakvi su dobre batine dobijali.

  • Ненад

    28. decembar 2017 | 14:13

    Он припада држављанима Србије који могу да раде шта хоће и чим се неко побуни против њих одма се хватају на националну основу , од деце да узме је нешто најгоре што је могао учинити. Било како било најстрожија казна и протерати га из Србије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA