• 24

Vesić poručio Ðilasu: Projekat Beograd na vodi biće uspešno završen

Zgrade će biti useljene, a projekat Beograd na vodi biće uspešno završen

  • 24

Gradski menadžer Goran Vesić poručio je danas Draganu Ðilasu da je licemerno što on bilo koga kritikuje zbog Beograda na vodi, ističući da se te zgrade grade i projekat sprovodi, a da on dok je bio gradonačelnik Beograda nije bio u stanju ni kamen da pomeri na tom prostoru.

- Neka Dragan Ðilas ne brine, jer će zgrade biti useljene, a projekat Beograd na vodi biće uspešno završen - naveo je Vesić u odgovoru Ðilasu povodom saopštenja u kome je prozvao Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vesića zato što još uvek nisu useljena zgrade u Beogradu na vodi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vesić podseća i da svi urbanistički planovi grada Beograda koji su bili na snazi ili su bili usvajani dok je Ðilas bio gradonačelnik, na istom prostoru predviđaju visoke stambeno - poslovne zgrade, kao i da je Ðilas pokušavao da izgradi projekat "Menhetn na Balkanu" o čemu je više puta javno govorila tadašnja direktorka Urbanističkog zavoda.

- Ðilas je kao gradonačelnik Beograda 2011. godine u Kanu da promovisao projekat tajkuna Miroslava Miškovića "Grad na vodi" o čemu postoje dokazi i video snimci - naveo je Vesić.

On dodaje i da je problem u tome što Ðilas nije bio u stanju ni kamen da pomeri na prostoru na kome je Beograd na vodi.

- Da ne govorim o tome da nije bio stanju da pomeri sve one vagone i železničke šine. Zato Ðilas toliko mrzi Beograd na vodi jer svaki metar kvadratni koji se izgradi je novi dokaz njegove nespobnosti - ocenio je Vesić.

Foto: Telegraf

On je naveo i da Ðilas ne želi da se Beograd na vodi završi i da na to ukazuje činjenica da je na predizbornom skupu pre samo mesec dana zajedno sa svojom partnerima Jankovićem i Jeremićem i pristalicama aplaudirao kada se desio požar u jednom stanu u zgradi u Beogradu na vodi u kome su radnici bili povređeni.

- Ðilas građanima Beograda ne može da ponudi ništa osim mržnje i laži. A koliko je ovaj čovek dosledan najbolje govori činjenica da je 2013. godine hvalio projekat Beograd na vodi kada se nadao da će zbog toga ostati gradonačelnik Beograda kao što ga danas napada kada misli da mu to donosi poltičke poene. Tako je to kod Ðilasa. Njegov privatni interes je iznad svega i u skladu sa tim menja mišljenje - istakao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Komentari

  • Anja

    Beograd na vodi je sjajan projekat i verujemo da ce sve u roku biti zavrseno.

  • darko

    Ne znam sta se ovo tice Djilasa uopste.

  • Nina

    Djilas nek se brine o svojoj poziciji na politickoj sceni..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima