Gradonačelnik poručio Beograđanima na polumaratonu: "Zdrav život je važan. To je prijateljski, a ne doktorski savet" (FOTO)

Trka se održava do 17 sati

  • 0

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da Drugi Beogradski polumaraton šalje sjajnu poruku o značaju zdravog načina života, kao i da je jako važno što se na ovaj način skreće pažnja na mlade naučnike.

Zaboravite na GSP, kroz grad se danas može samo pešice, na biciklu ili - trkom na polumaratonu!

- Lep dan, lepo vreme, veliki broj ljudi se skupio i zaista je zadovoljstvo poslati još jednom poruku da je zdrav život važan za sve naše građane. Ovo je prijateljski a ne doktorsku savet - rekao je Radojičić novinarima nakon što je dao znak za start polumaratona.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je dodao i da je značajno što je ovaj dan posvećen mladim naučnicima.

- Želimo da skrenemo pažnju na naše mlade naučnike, da ih na taj način pomognemo tako da smo nekoliko lepih stvari skupili na jednom mestu - poručio je gardonačelnik.

Drugi Beogradski polumaraton promoviše filantropiju pod sloganom "Trka dobrote", a donacijama pomaže Istraživačkoj stanici "Petnica" da napravi iskorak i unapredi svoj naučno-istraživački rad.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA