Irena Vujović ispratila penzionere na besplatan izlet na Kosmaj (FOTO)

U proteklih mesec dana 400 starijih sugrađana putovalo je na ovaj izlet u organizaciji Opštine Savski venac

  • 2

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović ispratila je jutros grupu od sto penzionera na besplatan jednodnevni izlet na Kosmaj. U proteklih mesec dana 400 starijih sugrađana putovalo je na ovaj izlet u organizaciji Opštine Savski venac.

Predsednica opštine je pozdravila seniore i poželela im srećan put. Ona je podsetila da je tokom ove godine 1500 penzionera sa Savskog venca putovalo na dvodnevne izlete u Vrnjačku Banju i na Taru, dok je preko 800 njih uživalo na jednodnevnim izletima na Avali i Kosmaju.

Foto: Promo/ Opština Savski venac

- Ovo je poslednja planirana tura na Kosmaj u ovoj godini – rekla je Vujovićeva i najavila uskoro izlete za penzionere na novim destinacijama širom Srbije, koje oni budu izabrali.

Foto: Promo/ Opština Savski venac

U sklopu ove zanimljive turističke ture penzioneri će danas u pratnji vodiča posetiti Muzej u Mladenovcu, a zatim Spomenik despotu Stefanu u Crkvinama. U nastavku izleta imaće priliku da obiđu manastire Pavlovac i Tresije, kao i da uživaju u prirodi, zelenilu i čistom vazduhu na Kosmaju. Poslepodnevni sati su rezervisani za ručak i druženje u restoranu, a povratak se planira u večernjim časovima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    9. oktobar 2018 | 22:41

    Moja majka prima 8.000. Dinara i nikad nije niko vodio na izlete naravno tamo idu poznati penzioneri .

  • HAJ

    9. oktobar 2018 | 15:00

    Najbolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA