≫ 

Lopovi ojadili "bembaru" na Vidikovcu: Sa parkiranog auta skinuli sve četiri felne i ostavili ga na ciglama (FOTO)

Drug pokradenog vozača objavio je na Tviteru poziv da se njegovom prijatelju pomogne

  • 13

U beogradskom naselju Vidikovac sa jednog BMW-a lopovi su odneli sve četiri felne i auto ostavili samo na ciglama.

Ovakav prizor zaprepastio je vlasnika, ali njegove prijatelje, koji su na društvenim mrežama pokušali da pronađu lopove.

Drug pokradenog vozača na svom Tviter nalogu podelio je fotografiju "bmw"-a pre i posle krađe. On je takođe, uputio molbu da ako neko ima bilo kakvu informaciju o felnama, pozove broj koji je stajao u opisu.

- Pomozimo mom drugaru. Felne su specifične i retke. Ukradene felne noćas na Vidikovcu na parkingu kod Garden Centra sa novim Lexani gumana napred 255-30-21 i novim Falken gumama pozadi 295-25-21 - napisao je on.

Mnogi su u komentarima pisali da ih ovo ne čudi, jer mnogi lopovi "operišu" po parkinzima i da je ovo bio potez nekog veoma uigranog pojedinca ili tandema, s obzirom da su čak i šrafovi skinuti i odneti.

Drugi su pisali da je auto verovatno već neko vreme tipovan, jer je počinilac morao znati kuda će se i u koje vreme vlasnik kretati, kao i koliko mu vremena treba da to delo završi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    18. oktobar 2018 | 19:55

    Drug pokradenog vozača objavio je na Tviteru poziv da se njegovom prijatelju pomogne. Pa šta sada da skupljamo pare da mu kupimo felne!!! Ima taj čim vozi takav BMW.

  • ...

    18. oktobar 2018 | 19:05

    Ljudi, uz ovakve felne (retke, skupe) moras da imas sigurnosne srafove...sada ce mnogi daj bre ne lupetaj ali iako i to seku,.lome i skidaju gube sigurno na vremenu i uz malo srece uvek neko naleti..

  • Даре

    18. oktobar 2018 | 23:48

    Прошетај у суботу до бубањ потока..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA