≫ 

Čim padne kiša, Aleksandru kuća smrdi na fekalije, a tek rođena beba leži na krevetu: 10 godina traje borba sa Vodovodom (VIDEO)

Čim padne manja kiša, oni preživljavaju pakao

  • 12

Stanovnici Ulice Prote Milorada Pavlovića, kod broja 14A na Čukarici imaju ogroman problem sa kojim se suočavaju svakog dana već 10 godina. Naime, čim padne malo jača kiša u stanovi su im puni vode, ali i fekalija.

Krovovi prokišnjavaju, liftovi ne rade, fekalije se izlivaju, a stanari neće da plate popravke: A najviše takvih je u "krugu dvojke"?!

Aleksandar Bosiljčić sa porodicom živi u ovoj ulici i čim padne manja kiša on se suočava sa problemom loših cevi.

Suše se stvari nakon poplave Foto: Printscreen/ čitalac Telegrafa

- U našoj ulici su cevi jako loše, a pošto sam ja na dnu ulice koja je u nizbrdici stan mi je redovno pun vode. Problem je u šahtu koji se nalazi kod broja 11 i koji se non-stop izliva. Skoro se još jedna ulica prikačila na iste ove cevi pa je situacija još gora. Baš juče ujutru kuća mi je bila puna vode, ali i fekalija koje su se izlile. Kuća mi smrdi, fekalije su svuda, a tek rođena beba leži na krevetu, strah me da se ne zarazi - žali se Bosiljčić.

Kako kaže morali su da iznesu sve stvari iz kuće i da je očiste po ko zna koji put, a iako su JKP "Vodovod i kanalizacija" tokom ovih deset godina kontaktirali mnogo puta, situacija nije bolje.

- Prijavljujemo ovaj problem stalno. Obično ih čekamo par dana, ili se pojave istog dana, zakrpe cevi, kažu da se nema para za nove i odu. I tako stalno, kao i juče ujutru kada su došli, sve se isto desilo - dodaje Aleksandar i kaže da sledeće nedelje očekuju inspekciju koja će ih obići.

Bebina soba puna vode Foto: Printscreen/ čitalac Telegrafa

-Ovo je zaista više nepodnošljivo, ne želim da mi dete raste u fekalijama zbog nečije neodogovornosti. Ovo mora da se reši - ljut je Aleksandar.

Naša redakcija kontaktirala je JKP "Vodovod i kanalizacija" i oni su nam rekli da su izlazili na teren i rešili problem.

- Prijava kvara postoji na adresi Prote Milorada Palovića 11, od 19.10.2018. godine, i predmetna ulična kanalizacija je odgušena odmah po prijavi - napisali su oni kratko, ne izjašnjavajući se za problem koji traje već duže vreme, iako im je to pitanje postavljeno.

(M. Antonijević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    21. oktobar 2018 | 08:28

    To je strašno tako źiveti.Dokaz da direktorima niko ništa ne moźe .Nije novac u pitanju več bahatost nemar i nebriga za tudje nevolje.

  • Zoo Cuvar

    21. oktobar 2018 | 09:34

    Moj prijatelj u Novom Sadu imao isti problem izlevala mu se kanalizacija u stanu posto je u prizemlju i niko nista da preduzme. On u stanu u suvom periodu iskopa saht i ugradi nesto kao bespovratni ventil i sad nema nikakvih problema ni za vrijeme kisa. I komsije i Vodovod se cude kako se on vise ne zali...

  • BG 1

    21. oktobar 2018 | 08:34

    Sve što je propalo i staro popraviti,ne čekati od drugog ako nema para a šteti vašem zdravlju,kredit ,popravi pa otplaćuj kredit,ne čekaj drugog ako su stanovi privatni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA