Beograd je ponosan! Vesić čestitao na pokretanju nove sportske manifestacije "Srbija maraton" (FOTO)

- Sve čestitke predsedniku ASS Veselinu Jevrosimoviću i svima koji su učestvovali u organizaciji! - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda

  • 2

Prvi "Srbija maraton" u organizaciji Atletskog saveza Srbije uspešno je realizovan danas u Beogradu, a novom sportskom manifestacijom pohvalio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Sve čestitke predsedniku ASS Veselinu Jevrosimoviću i svima koji su učestvovali u organizaciji! Beograd je ponosan! - napisao je Vesić na zvaničnom Fejsbuk nalogu.

Danas je završena prva od ukupno tri trke, dok ćemo na ostale čekati do 30. marta 2019. godine - Serbia Run 10k/5k, odnosno 03. novembra 2019. godine Serbia Marathon 42k/10k/5k.

Trka u kojoj je učestvovalo 3.000 takmičara startovala je ispred beogradske Arene "Štark", a cilj se nalazio u samoj dvorani. Atletičari Miloš Krstić iz Leposavića i Miloš Segedi iz Inđije pobednici su trka na pet i 10 kilometara, dok su u ženskoj konkurenciji slavile Nataša Ćulafić iz Partizana i Teodora Simović iz Novog Pazara.

Foto: Marko Jovanović

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, inače glavni promoter "Srbija maratona", bila je zadužena za druženje sa najmlađima i promovisanje osnova "kraljice sporta".

Foto: Marko Jovanović

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović startovao je prvu trku u nizu i tom prilikom istakao da je presrećan na novi brend koji je sjajan primer kako se popularizuje atletika i srpski sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbgd

    4. novembar 2018 | 15:46

    A BEOGRADJANI LJUTI! NADITE DRUGE STAZE KOJE NE OMETAJU GSP KOJI NAM JE NEOPHODAN!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA