≫ 

Ponedeljak je neradan dan, a ovako će raditi Domovi zdravlja, vrtići, škole, pošte i prodavnice tokom praznika

Taksisti voze po skupljoj tarifi, ali zato "Parking servis" ne naplaćuje svoje usluge

  • 4

Predstojeći državni praznik, Dan primirja u Prvom svetskom ratu, donosi mnogim Beograđanima produženi vikend, kao i manjak vremena za završavanje svih obaveza. Nedelja i ponedeljak, 11. i 12. novembar su neradni dani, pa mnoge ustanove i uslužni objekti neće raditi do utorka, piše Blic. Domovi zdravlja, pošte, vrtići i škole biće zatvoreni u nedelju i ponedeljak, a tržni centri i supermarketi biće spremni za kupce. Biće promena i u funkcionisanju gradskog prevoza, ali i besplatnog parkiranja.

SUPERMARKETI

Skoro svi supermarketi će tokom praznika raditi po redovnom radnom vremenu. Slično će biti i u manjim trgovinskim objektima koji će otvoriti svoja vrata za kupce.

PIJACE

Zelene pijace će u nedelju raditi od 6 do 19 sati, dok će u ponedeljak imati skraćeno radno vreme, od 6 do 13 časova. Otvoreni tržni centar ili popularni buvljak u nedelju će raditi od 8 do 16, a u ponedeljak neće raditi, kao i obično.

TRŽNI CENTRI

Zaposleni će praznike provesti radno, jer će svi tržni centri raditi po redovnom radnom vremenu.

DOMOVI ZDRAVLJA

Sa izuzetkom hitnih službi, domovi zdravlja neće raditi 11. i 12. novembra. Dežurna služba će građanima biti na raspolaganju od 8 do 18 časova.

ŠKOLE I VRTIĆI

Đaci se u školske klupe vraćaju u utorak. I najmlađi će uživati u produženom vikendu, pa je i za njih (osim za nekoliko privatnih ustanova), utorak prvi radni dan.

POŠTE

Većina pošta neće raditi u nedelju i ponedeljak. Pošta u Takovskoj 2 radi nonstop, po uobičajenom radnom vremenu. Otvorene će biti i poštanske ispostave u tržnim centrima.

BANKE

U nedelju i ponedeljak skoro sve banke biće zatvorene, izuzetak su samo ekspoziture u većim tržnim centrima.

GSP

U ponedeljak će vozila GSP-a saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

TAKSISTI

Tokom praznika, oni će usluge naplaćivati po skupljoj tarifi.

PARKING

U ponedeljak "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, a sve garaže i parkirališta biće otvoreni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. novembar 2018 | 10:08

    U domovima zdravlja su poskidali sve etikete sa radnim vremenom tako da i neznate ni kad rade ni dokle rade ni kad im je pauza,pitam se pitam dali je to kAZNJIVO

  • DARKO 100%

    10. novembar 2018 | 09:59

    BLAGO SE ONOME KO RADI,KO VOLI SVOJ POSAO ,I KO MOZE DA ZIVI OD SVOG POSLA!!!

  • Ptica Trkačica

    10. novembar 2018 | 10:29

    Kad su ovi u domovima zdravlja nesto i radili? Pa da danas ne rade. Mogli su glat da dodju na poso isto bi im bilo kao kod kuće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA