Ovako se gubi glava kod Autokomande: Muškarac pretrčava auto-put dok automobili jure u oba smera (VIDEO)

Tačno iznad ovog čoveka nalazi se pasarela preko koje bezbedno može da se pređe na drugu stranu ulice

  • 5

Pretrčavanje ulica van pešačkog prelaza postala je uobičajena scena u Beogradu na koju su čak i vozači naviknuti, ali pretrčavanje obe strane auto-puta prior je koji se, na sreću, ne viđa često.

Jedan Beograđanin snimio je starijeg čoveka koji sa putnom torbom u rukama pokušava da pređe auto-put kod Autokomande, sa jedne na drugu stranu.

Prvi deo uspeo je nekako da pređe, pa je malo predahnuo na ostrvu koje deli dve strane užurbane saobraćajnice, a onda je polako skinuo torbu sa ramena, odložio je sa strane i pažljivo krenuo da preskače ogradu.

Kada je napokon došao na drugu stranu ograde, čekao je da se brz saobraćaj primiri, pa sa teškom putnom torbom u rukama počeo da trči na drugu stranu. 

Ovaj muškarac je imao sreće, ali činjenica je da je ovo jedan od najsigurnijih načina da se izgubi glava na auto-putu, jer vozači ne voze polako kao u gradu, nego brzinom koju je teško smanjiti u trenutku kada ispred sebe ugledaju pešaka nared autoputa, prizor koji nikako ne očekuju.

Da stvar bude gora, tačno iznad ovog čoveka nalazi se pasarela preko koje bezbedno može da se pređe na drugu stranu ulice. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA