≫ 

Kontrolora Busplusa dvaput prebio isti čovek! Putnik ga napao pre 5 godina, pa ga ponovo istukao kad ga je prepoznao

Incident se dogodio u Radničkoj ulici

  • 14

Kontrolor Busplusa I. N. napadnut je jutros oko 7 sati od strane putnika na autobuskoj liniji 89, u Radničkoj ulici, a u pitanju je isti napadač koji je napao kontrolora I. N. i 2013. godine i zbog toga bio kažnjen sa 30.000 dinara.

Naime, kontrolora je putnik, koji nije imao autobusku kartu, a koji ga je očigledno i prepoznao, udario pesnicom u predelu slepoočnice i pobegao. Patrola policijske stanice Čukarica je ubrzo došla na mesto incidenta, napravila zapisnik i povređenog I. N. sa lakšim povredama, uputila u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

- Jedan putnik udario je drugu osobu na liniju 89 - rečeno je iz MUP-a.

Zabrinjavajuća činjenica je što je u pitanju isti putnik koji je pre pet godina napao I.N. i prošao sa novčanom kaznom od 30.000 dinara.

Samo od početka ove godine u Beogradu se dogodilo na desetine napada na kontrolore Busplusa, od verbalnog do fizičkog obračunavanja s njima - šutiranje, udaranje pesnicom, guranje, psovanje... Putnici koji se fizički obračunavaju sa kontrolorima, ili nemaju kartu za prevoz ili odbijaju da je kupe.

VIDEO: Maloletnici maltretiraju vozača GSP-a na okretnici autobusa 

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg kontrola

    13. novembar 2018 | 19:05

    Znaci nije ga dobro prebio prvi put 🙃🙃🙃🙃

  • Aloo rodjaci

    13. novembar 2018 | 19:54

    Pa ne tucite ih, krenuce panduri da idu sa njima a posle nam nema svercovanja visee

  • Mala krsna

    13. novembar 2018 | 21:44

    Nije ni cudo kako su bezobrazni I drcni. Misle da su uhvatili boga za bradu pa kinje ljude. Ok ako se svercuju ali sam bio prisutan par puta njihovom ,,izivljavanju,,nad decom I starijom gospodjom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA