≫ 

Katarina je u autobusu kod Pravnog ugledala momka od čijeg su joj pogleda klecnula kolena: Beograđani ujedinite se i pomozite joj da ga pronađe! (FOTO)

Ova devojka je odlučila da svoju ljubav iz autobusa potraži na Fejsbuku

  • 32

Internet je postao stecište najrazličlitijih objava i oglasa, a onaj koji je jedna Katarina postavila u Fejsbuk grupi "Studenti beogradskih univerziteta" nasmejao je sve koji su ga videli.

Naime, ova devojka je odlučila da svoju ljubav iz autobusa potraži baš ovde, javno.

Ona je napisala:

"Lepi crni dečko sa opasnim pogledom, koji je izašao kod Pravnog iz 27-ice (ka trgu) oko 15 do 8, javi se ako želiš da se takmičimo u gledanju krišom, opet :D

P.S. Ljudi, tačkajte, lajkujte, pomozite mi da nađem ovog finog dečka od čijeg pogleda mi klecaju kolena :D "

Nakon njene objave, počeli su da se nižu komentari, a mi smo odlučili da pomognemo ovoj hrabroj devojci i da je pitamo što svom "princu" nije prišla na sedištu gradskog prevoza.

Foto: Facebook

Nisam mu prišla samo zato što u tom trenutku nisam imala hrabrosti i mislila sam da će me to ludilo brzo proći - bila je iskrena Katarina.

Ona ne krije da je i ranije po gradskom prevozu viđala momke koji su joj bili simpatični, ali ne u meri u kojoj joj je ovaj dečko bio zanimljiv.

Za Katarinu njen oglas nije bila ni hrabrost, ni ludost, već "jedna velika želja da upozna misterioznog dečka i otkrije šta je tajna njegovog pogleda".

Na kraju smo je pitali da li se nada da će ga pronaći.

- Uvek postoji šansa, zato sam se i obratila kolegama za pomoć - rekla nam je kroz smeh Katarina.

Mi joj želimo svu sreću u "poteri za srećkom", a vi ako prepoznajete momka na osnovu njenog opisa, javite se na mejl ispod, kako bi jedna ljubav iz autobusa pobedila.

VIDEO: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vraćaju veru u ljubav

(S.Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margo

    20. novembar 2018 | 23:51

    Opasan pogled??? Dodji u Zemun, imaš jedno 1000 primeraka!

  • Flekica

    20. novembar 2018 | 23:49

    Saberi se devojko...

  • Zvezda

    20. novembar 2018 | 23:47

    Kupi svaki dan sendvič, ponesi vodu i neku čokoladicu i vozi se 27-icom (pozeljno u slično vreme) pa ga možda nahvataš. "Ubica" se uvek vraća na mesto "zločina" ! Ja bi tako, srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA