Očajni sin već 15 dana traga za nestalom majkom: Ako imate bilo kakvu informaciju o baki Jovanki, javite policiji ili porodici

Savinu majku 6. novembra poslednja je videla njena doktorka u Domu zdravlja na Kanarevom brdu

  • 2

Već 15 dana nema ni traga, ni bilo kakve informacije o Beograđanki Jovanki Đorđević (85) nestaloj 6. novembra oko 11 sati na Kanarevom brdu.

Njena porodica je očajna, jer prosto ne mogu da veruju da osoba bez ikakvog traga tako nestane.

Nestala Jovanka Đorđević Foto: Privatna arhiva

- Poslednja osoba koja je videla mamu je njena doktorka u Domu zdravlja na Kanarevom brdu. Kod sebe je imala svoju zdravstvenu legitimaciju i ličnu kartu supruga jer je podizala recepte za njih oboje. Posle toga, to je bilo negde oko 11.15 sati, mama je nestala. Nikakva dokumenta nisu pronađena na ulici - kaže za Telegraf.rs sin Sava.

On dodaje da nijedna apoteka u naselju nije primila recepte koje je prepisala doktorka pre Jovankinog nestanka.

Foto: Privatna arhiva

- Obavestili smo policiju, a onda sam krenuo po bolnicama, Kliničkom centru Srbije da je tražim, ako je slučajno Hitna pomoć pokupila ukoliko joj se nešto nije desilo. Policiju sam opet isto veče oko 21.30 obavestio da mama nije primljena ni u jednu bolnicu, niti se neko javio da ju je negde video - kaže Sava, koji dodaje da njegova majka nije bila dementna i da je sasvim normalno razgovarala sa lekarkom u Domu zdravlja.

- Prosto ne mogu da verujem da niko nema informacije o mojoj majci. Kao da je u zemlju propala. Oblepili smo plakate po naselju. Samo da imamo nekiu trag ili informaciju više - priča Sava.

On je zamolio sve koji njegovu majku prepoznaju da se odmah jave porodici na broj telefona 064 220 1885 ili pozovu policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    21. novembar 2018 | 15:21

    Voleo bi da gresim Ali njen lik mi odaje zenu kojoj je svega dosta daj booze da gresim

  • @@@

    21. novembar 2018 | 15:19

    I dečko iz Pančeva isto 15 dana traži majku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA