Hari Mata Hari stigao u Beograd, ali ne da bi pevao, već da pozove sve Beograđane da najluđu noć provedu u Sarajevu (VIDEO)

Slavlje će pod Trebevićem trajati tri dana

  • 3

Glavna zvezda novogodišnjeg spektakla u Sarajevu biće Hari Mata Hari koji će svojim koncertom 31. decembra sve Sarajlije i goste ovog grada uvesti u Novu 2019. godinu i to ispred spomenika Večne vatre. On je danas i lično pozvao sve Beograđane i građane Srbije da posete njegov koncert.

On je stigao zajedno sa predstavnicima Sarajeva koji su danas u našoj prestonici na konferenciji za novinare otkrili celokupan novogodišnji program u Sarajevu.

Novogodišnja euforija počeće 30. decembra uz Muzikart, koji će kod katedrale izvoditi evergrin i klasičnu muziku, a reprizu će na gradskim ulicama upriličiti Bombaj štampa 1. januara.

Hari Mata Hari kazao je da je učešće u dočeku Nove godine u njegovom Sarajevu na ovakav način za njega nešto sasvim novo.

- Drago mi je da sam u Beogradu i veoma često sam tu. Za ovaj grad sam vezan od početka svoje karijere, tako da su koncerti stalni u Beogradu. Ovoga puta sam tu zbog jedne druge stvari, zbog svog grada. U Sarajevu sam uradio sve ono što se u muzičkim snovima mladih moglo učiniti, ispunio sam dečački san. Ali, uvođenje regije u novu godinu još nisam radio i to je jedan moj prvenac. Tih dva-tri dana oko Nove godine Sarajevo je možda najlepše na svetu. Tada mogu da se osete pahuljice, osete mirisi Baščaršije, ćevapa, da se oseti atmosfera multietničnosti - kazao je Hari Mata Hari.

On je najavio i kako će izgledati repertoar u novogodišnjoj noći.

Foto: M. B.

- Prošaraću po stilovima. Biće malo i sevdaha, ali suština će biti prolazak kroz sve moje hitove - ispričao je čuveni pevač.

Zamenik gradonačelnika Sarajeva Ivica Šarić pozvao je sve naše građane da posete Sarajevo, staru i dobro poznatu destinaciju.

- Ja naše susede ne mogu nazvati turistima i gostima, jer oni dođu i zajedno se provodimo. Ne zna se ko je gost, a ko je domaćin - kazao je Šarić dodajući da je na goste iz regiona ponosan, a posebno na mlade goste.

Prethodne dve godine, Grad Sarajevo je organizovao novogodišnje slavlje na otvorenom uz nastupe Dina Merlina i Zdravka Čolića. Trodnevnim zabavama na otvorenom je prisustvovalo i do 100.000 posetilaca iz regije i cele Evrope.

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    21. novembar 2018 | 22:04

    Hari legenda ,bio i ostao gospodin..muzikom do srca

  • mima

    22. novembar 2018 | 12:44

    pozdrav hariju, i hvala na urucenom pozivu, iskrenom i s ljubavlju

  • Nena

    22. novembar 2018 | 17:01

    Hvala Hari na pozivu. Ti si jedan od mojih omiljenih pevaca, a sto se tice dolaska u Sarajevo, to je malo teze. Pozdrav od srca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA