Stanari ove zgrade stalno upadaju u "stiskavac" sa komšijama: Kada im dođu gosti, plaše se da naprave taj korak. Mi smo probali (VIDEO)

U najmanji lift u gradu mogu da uđu samo dve osobe, pod uslovom da održavaju liniju

  • 0

Na adresi Terazije 1, u ulazu stambene zgrade skrivene na kraju pasaža nalazi se definitivno najmanji lift u gradu.

Na prvi pogled sve izgleda normalno - vrata lifta, dugme za poziv, brojevi na displeju... a onda, kada otvorite vrata, shvatite da možete da napravite samo jedan korak napred i poljubite ogledalo.

Za klaustrofobične, ovakav lift bio bi prava noćna mora, a ni onima drugima nije prijatno kada prvi put kroče u ovu kutiju. Ne ulazi svako, pričaju stanari...

Kada bi dve osobe ušle u ovaj lift morale bi da budu priljubljene. To je možda zgodno za momka koji ispraća svoju devojku kući, ali ne baš i za dvoje komšija koji nisu u najboljim odnosima...

A ako ste krupniji, moraćete malo da uvučete stomak. Unutra se nalaze harmonika vrata koja se zatvaraju pre nego što krene lift, pa može da se desi da vas okrznu. U svakom slučaju - nezgodno.

No, jedan od stanara kazao nam je da se lift ne kvari, instaliran je pre nekoliko godina i za njih je pravi spas, jer više ne moraju da pešače do 4. sprata.

- Svima kažem, dođite da vidite najveći lift u gradu - nasmejano nam je pričao komšija Miloš Kozomara dodajući da se još niko nije zaglavio u njemu.

(M. Beljan - m.beljan@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA