"Ne kupujte stanove od investitora": Poruka iz lifta nove zgrade u Beogradu ukazala na veliki problem stanara (FOTO)

Kako se navodi na obaveštenju okačenom u liftu, "naplate vam, a ne daju grejanje"

  • 6

U liftu zgrade u Žarkovu osvanulo je obaveštenje "ne kupujte stanove od investitora, naplati, a ne da vam grejanje". U pitanju je Ulica Drage Spasić 36 u ovom delu Beograda.

Da li je devojka koja je uslikala obaveštenje jedna od stanarki zgrade ili je samo bila kod nekog u poseti, tek htela je da obavesti širu javnost o tome da postoji problem u ovoj zgradi zbog kog ne treba niko drugi da se "zaleti" i pazari stan, ako već nisu svi "planuli".

Sporna zgrada u Žarkovu, Foto: Telegraf.rs

U čemu je tačan problem, biće poznato uskoro, jer sugrađani koji žive u ovoj zgradi nameravaju da se obrate medijima i da javnost obaveste o problemu koji imaju.

Za hladne stanove u sve hladnijim danima krive investitora, a i koga bi drugog, kada pogledamo šta se sve dešava mesecima unazad?

PROVERA U BEOGRADSKIM ELEKTRANAMA

Često se dešava da stanari novih objekata ne dobiju sve što im je obećano ili što su platili. Sve sumnje u vezi sa grejanjem stanari mogu da reše pozivanjem Dispečerskog centra JKP "Beogradske elektrane". Dovoljno je da stanar ili upravnik zgrade ostavi podatke, na osnovu kojih će nadležni proveriti dokle je investitor stigao sa predajom dokumenata i plaćanjem priključivanja na sistem daljinskog grejanja. Prave informacije, oštećeni sugrađani mogu na ovaj način da dobiju u roku od nekoliko dana. Ako je uopšte u pitanju ovakva vrsta problema u Žarkovu.

VIDEO: Na Mirijevu se srušio zid sa nelegalne gradnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA