≫ 

Ako ste tramvajem krenuli s posla, upašćete u ogromnu gužvu: Sudar u Nemanjinoj blokirao šine, saobraćaj mili!

Nesreća se desila oko 16.30

  • 4

Na uglu Nemanjine i Hajduk Veljkovog venca u Beogradu oko 16.30 sudarili su se tramvaj i putničko vozilo. Osim ovog, širom grada dogodilo se još četiri udesa.

Jedna žena iz tramvaja je povređena.

Printskrin: Naxi kamere

Čak tri osobe su povređene u lančanom sudaru koji se dogodio kod "Zmaj" benzinske pumpe u pravcu Šida. Do nesreće je došlo usled naletanja četiri vozila, a tri osobe su hospitalizovane u Urgentnom centru.

Lančani sudar u kome je učestovalo nekoliko vozila u blizini Terazijskog tunela usporio je prelazak preko Brankovog mosta, ali i dolazak ka centru grada. U ovom udesu nije intervenisala Hitna pomoć.

Foto: Marko Jovanović

Na auto-putu u pravcu Niša, kod isključenja za Autokomadu došlo je do saobraćajnog udesa koji je izazvao potpuni zastoj vozila na ove dve saobaćajne deonice. Do nesreće je došlo kada je jedno vozilo udarilo u zaštitnu ogradu.

Zbog popodnevne kiše i svih ovih udesa, osim na Slaviji, gužve su zabeležene i na Gazeli ka gradu, kao i u Brankovoj ulici u smeru ka Terazijskom tunelu.

(Telegraf.rs/RTS/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • elroid

    26. novembar 2018 | 18:00

    Ljudi, sta kazete na ove guzve svaki dan ?? Jel po vama to normalno ?

  • Mića

    27. novembar 2018 | 01:16

    Džaba ovaj most na Adi i onaj u Zemunu kad je opet sve puno ko oko. A na svu ovu gužvu još i pešačke zone, pa nema svrhe da se ide kolima kad nema mesta za parkiranje i još zbog toga zatvorene ulice pa svi kruže, kruže.... Al kad krenu za vikend sa zatvaranjem ulica zbog nekih trka, šetnji, maratona, ovoga, onoga.... Pa da poludiš od nemoći....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA