Trg bajki – osetite čaroliju Beogradske zime

U subotu, 1. decembra u 17 časova na Trgu ispred VUKA i Opštine Zvezdara na Bulevaru, ponovo se otvara TRG BAJKI!

  • 0

Posle velikog uspeha prošlogodišnjih novogodišnjih manifestacijaTrg bajki“, koje su tokom mesec dana okupile i zabavile preko 120.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, i ove godine ponovo, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da uživaju na „Trgu bajki“!

Foto: Promo

U sklopu prazničnog programa Beogradske zime, od 1. do 31. decembra svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, opere za decu, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Srbijašumama, Zvezdarskim ekološkim centrom, Čuvarima zanata... i bogat zabavni i inkluzivni program za decu! U ambijentu koji dočarava povratak u detinjstvo i maštu svako će pronaći delić svoje praznične radosti.

Foto: Promo

Na ovom Trgu tokom decembra u pretprazničnom i prazničnom raspoloženju, uz brojne glumce, pevače, animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Trg bajki je jedinstvena manifestacija na kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada. Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih novogodišnjih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu, predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Foto: Promo

Ovog decembra uživajte u programima Beogradske zime i dođite na „Trg bajki“ da zajedno oživimo čaroliju!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA