≫ 

Jedna fasada podigla Beograđane na noge, pitali su se da li je ovo inat ili nemaština: Otkriveno zašto zgrada na Obilićevom vencu izgleda ovako (FOTO)

Rekonstrukcija fasade je urađena pre 10 godina

  • 5

- Komšija sa četvrtog neće fasadu - komentar je sugrađanke koji je mnoge naveo na nagađanja zašto samo jedan čovek u zgradi na Obilićevom vencu ne želi fasadu, kakvu imaju svi ostali stanari. Tako je zgrada, i pre konkretnog objašnjenja postala hit na društvenim mrežama.

I dok ga je većina napadala, neki su se i zauzeli za vlasnika stana, pravdajući ga rečima da možda nema novca, na šta su treći odgovorili da je trebalo da ostali stanari prikupe sredstva kako bi se radovi završili.

Rekonstrukcija fasade je urađena pre 10 godina, a upravnik zgrade je objasnio kako je došlo do situacije u kojoj jedan stan odskače od drugih.

Ovako izgleda cela zgrada/ Foto: Facebook/Ljiljana Ružin

- Kada su planirani radovi pre osam ili 10 godina, čovek čiji je stan bio nije želeo da izdvoji novac za to. Pretpostavljam zato što je još tada planirao da proda stan, što je i učinio pre nekoliko godina - rekao je za "Blic" upravnik Dejan Bošković.

On objašnjava i da nije bilo mnogo prostora za delovanje ostalih stanara, s obzirom na to da odluku o izradi fasade može doneti jedino vlasnik stana.

- Novi vlasnik stana ne može sada ništa da uradi, čovek je tu dve godine, sada je njemu veoma nezgodno da sve to dovede u red - zaključuje Bošković.

VIDEO: Zbunjujući znaci u centru grada

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. decembar 2018 | 16:53

    Pa ni fasada ovakva neudara mnogo od neuredjenog dela,kao fabricke zgrade od pre 100god

  • Buda

    8. decembar 2018 | 17:35

    Lako rešiv problem, ima majstora koji zbog nemogućnosti postavljanja skele to rade pomocu užeta i adekvatne opreme, slično alpinistima... treba se raspitati samo i hteti da se to ruglo reši

  • G

    8. decembar 2018 | 16:59

    Zato on ima nove prozore .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA