Mališani sa Kosova ulepšali dan Žandarmeriji, Stefanović poručio: Voleli bismo da ih češće ugostimo (FOTO)

Ministar je mališanima požeo da im ovaj dan ostane u lepom sećanju

  • 2

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u Beogradu druženju pripadnika Žandarmerije sa mališanima sa Kosova i Metohije, koji su u poseti glavnom gradu i s decom stradalih pripadnika MUP-a.

Foto: MUP

Ministar je mališanima požeo da im ovaj dan ostane u lepom sećanju, poručio im je da treba da znaju su uvek dobrodošli, te naveo da će u druženju s pripadnicima Žandarmerije videti "jednu dobro obučenu jedinicu, koja svakodnevno neumorno radi kako bi svi građani Srbije bili bezbedni".

Foto: MUP

- Posebno mi je drago što su danas ovde i deca sa Kosova i Metohije, koja su prevalila jedan dugačak put, i koju bi voleli što češće da ugostimo. Deca naših stradalih kolega već znaju da su im naša vrata uvek otvorena i da njihove roditelje ne zaboravljamo - rekao je ministar.

Foto: MUP

U poseti bazi beogradskog odreda Žandarmerije danas je boravilo 146 mališana sa Kosova i Metohije i 35 dece nastradalih pripadnika MUP- a, uzrasta od petog do osmog razreda osnovne škole, a poseta je organizovana u saradnji i na inicijativu Nezavisnog sindikata policije.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vulkanizer Republika Stpska

    8. decembar 2018 | 20:24

    Bilo bi ljepse da djeca ugoste vas na Kosovu i Metohiji

  • Lešak

    8. decembar 2018 | 20:34

    Provozaju se žandari u civilu po severu, ponekad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA