≫ 

Hit noše na Trgu Republike: Pisoari sa propelerom za dečake glavna su atrakcija na prazničnim tezgama u centru Beograda (FOTO)

Ovakav poklon za dete sigurno niste mogli ni da zamislite

  • 2

Utorak uveče, već je prošlo devet sati, a pred jednom od novogodišnjih tezgi u Centru Beograda i dalje je gužva. Roditelji se okupili i ne skreću pogled: pred njima su minijaturni pisoari za dečake sa sve propelerom.

Telegraf.rs

Ima ih u obliku žabe, pingvina, helikoptera, a dečaci koji piške u njih potom mogu zavrteti propeler i ... zabava počinje. "Ako kupim ovo sinu, piškiće na svakih 10 minuta", prokomentarisala je kroz smeh jedna majka.

Zadovoljno se smeškala i prodavačica, trljajući ruke pred okupljenim mušterijama.

- Manje noše su 900 dinara, srednje 1.200, a najveće 1.400 - diktira nam cene i sva ponosna dodaje: "nije to mnogo, vidite kako su slatki pisoari, svi su oduševljeni."

Telegraf.rs

Ako ništa drugo, pisoari sa propelerom sigurno će pomoći roditeljima koji mališane tek odvikavaju od pelena, jer ovo će biti siguran način da će njihova deca poželeti da idu na nošu i zavrte koji krug.

VIDEO: Da li je ovo najmlađi nindža? Pogledajte kako barata motkom

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    12. decembar 2018 | 11:28

    Kreativno i lepo nema sta

  • Stenli

    12. decembar 2018 | 22:18

    Propeler,pa hajde i OK,ali dizajn u liku zivotinja?Psiha je cudo. Perverzije I bizarnosti kasnije isplivaju na povrsinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA