≫ 

Bahati vozač našao "prečicu" i juri stazom za pešake: Najgori pakao petkom u Beogradu, velike gužve i sneg, a on se nije ni okrenuo (VIDEO)

Baš ga briga i za propise i za pešake

  • 11

Saobraćajne gužve na Novom Beogradu svima idu na živce, ali ovaj vozač prevršio je svaku meru. Dok su drugi čekali da se kako tako izvuku iz popodnevnog špica, on je mrtav hladan prešao kolima na trotoar i vozio stazom za pešake.

Šta bi tek radio da se zadesio na mostu! Naime, kolone vozila opterećuju najfrekventnije mostove Beograda, zbog čega je vožnja izuzetno usporena.

Gusto je na Brankovom mostu u oba pravca, na Gazeli, kao i na Pančevačkom mostu.

Saobraćaj je usporen i zbog snežnog pokrivača koji se od jutros stvara u čini ulice klizave i opasnije za vožnju.

Usporena vožnja i dugačke kolone su i na Autokomandi, u Ulici kneza Miloša, Bulevaru despota Stefana, na kružnom toku Slavija, u Nemanjinoj ulici, Savskom trgu i u Bulevaru Mihajla Pupina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    14. decembar 2018 | 17:43

    Nije to nista. U bloku 70 to je uobicajena pojava, a na keju gde su pesacke staze su napravili autostradu pa cak iskacu iz kola ako im se ne sklonite da se fizicki obračunavaju. sTVARNO DO KADA CEMO TRPETI OVE BAHATE VOZAČE? ZA STA PLACAMO KOMUNALNU POLICIJU? IZGLEDA SAMO DA JURE LJUDE PO PIJACU DA NE PRODAJU ROBU NA TROTARU ALI ZATO MOZE VOZNJA PO ZELENIM POVRŠINAMA PEŠAČKOM STAZAMA. Na savskom keju ne mozes da prodjes od vozila i kamiona od 10 t nosivosti koji donose materijal da se grade nelegalni splavovi. Bitno je da mi imamo komunalce, što ništa ne rade već šetaju pendreke i tužibabe /čitaj toki voki/.

  • Dekky

    14. decembar 2018 | 18:31

    Svaki dan prevrsavaju se mere... svakodnevno smo svedoci bahatih prekrsaja pojedine bi okarakterisao kao krivicna dela... verujem da ih i nadlezni vide.. pitam se ko je zapravo kriv?

  • Bgd

    14. decembar 2018 | 17:31

    Majmun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA