≫ 

Oglasio se Vesić o slučaju Hamer: To su pijani i drogirani vandali, čim ih policija pronađe, tužićemo ih za naknadu štete

"Ovo divljanje nije ni prvo ni jedino koje se dogodilo u našem gradu"

  • 46

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić reagovao je na incident koji se danas desio u centru Beograda i tokom kojeg je nepoznati vozač "hamera" oborio semafor, udario u kiosk i potom napustio vozilo i mesto nesreće.

- Ovo divljanje hamerom pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu. Čim policija pronađe ove vandale, Grad Beograd će ih tužiti za naknadu štete, pa će lepo da plate odštetu za uništen semafor i svu javnu imovinu - naveo je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

On je dodao je dosta bilo uništavanja imovine koja pripada svim građankama i građanima Beograda.

- Nedavno je uništena ograda na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ispod Slavije, pa ista takva ograda na tramvajskoj stanici na Bulevaru kralja Aleksandra kod Depoa. Od sada će plaćati za bahatost - poručio je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    16. decembar 2018 | 07:43

    Pojedinici se ponasaju ima se moze se a uz to i ugrozavaju i bezbednost ostalih ucesnika u saobracaju.Ako se vec ima odrapiti do bola za primer drugima da to ne cine

  • Miroslav

    15. decembar 2018 | 19:46

    Takve bi trebalo po otsluženoj kazni i naknadi štete, proterati iz zemlje pre nego što svojim bahatim ponašanjem ubiju nekoga.

  • Dare

    15. decembar 2018 | 19:54

    Nesavesni vozač da plati odštetu, nije mu to dedovina da se bahati tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA