≫ 

Otkriveno ko je divljao hamerom po Beogradu, pa se zakucao u trafiku i povredio radnicu (FOTO)

Zatim se zakucao u zid dvorišta jedne kuće, izašao iz vozila i pobegao

  • 45

Muškarac koji je danas divljao hamerom po Beogradu je Aleksandar Šotra (39), saznaje Telegraf.rs. On je najpre udario u nekoliko automobila i trafiku u kojoj se nalazila radnica, a zatim se zakucao u zid dvorišta jedne kuće i pobegao sa lica mesta.

Zbog bahate vožnje vlasnika hamera lakše je povređena žena zaposlena u trafici "Moj kiosk", koja se nalazi na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice. Nakon što se zakucao u trafiku, Aleksandar je pobegao.

Muškarac je, pre nego što se zakucao u trafiku, oborio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu i oštetio više parkiranih vozila.

- Vozač je proleteo ulicom i prvo je oborio semafor, a onda je udario u trafiku i potpuno je uništio. Srećom je radnica prošla samo sa povredom ruke - kaže izvor.

Nakon toga je Aleksandar Šotra nastavio da vozi kroz Palmotićevu ulicu. Zatim se zakucao u zid dvorišta jedne kuće, izašao iz vozila i pobegao. Kad je policija stigla na "hameru" su još radili brisači.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je prvo prošao kroz Terazijski tunel. Tu je oštetio nekoliko automobila. Onda se uputio Svetogorskom ulicom gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid. Trafika je od siline udara potpuno izbačena s mesta.

SLEDI OŠTRA KAZNA

Povodom ove nesreće se oglasio i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

- Ovo divljanje hamerom pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu. Čim policija pronađe ove vandale, Grad Beograd će ih tužiti za naknadu štete, pa će lepo da plate odštetu za uništen semafor i svu javnu imovinu - naveo je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RUS

    15. decembar 2018 | 20:42

    ma treba mu njakati sve!!!pa da vidimo hocel drugi to raditi...ma dosta mi više svega,...doživotna.. šta da plati!!!treba kazna i mašina za mlevenje mesa...

  • Sini

    15. decembar 2018 | 20:18

    Goli otok je malo sta treba napraviti za doticne!!!!

  • Zlaja

    15. decembar 2018 | 21:58

    Komičar ,a vozi diplomatske tablice.Šta je on dvorska luda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA