≫ 

Muškarac koji je divljao hamerom po centru Beograda poznat policiji: Pretio da će pobiti porodicu, šeta go ulicama i bahato se ponaša (FOTO)

Drama je počela oko 14 časova, kada je muškarac prvo pokosio semafor

  • 34
Hamer, Aleksandar Šotra, Palmotićeva Foto: Twitter/kicosh

Aleksandar Šotra, od ranije je poznat organima reda ali i komšijama koje svedoče o njegovom bahatom ponašanju.

Komšije koje stanuju u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici tvrde da je reč o Šotri, koga dobro poznaju.

- On redovno vozi ovaj automobil i divlja po ulici. Videli smo ga danas kada je oborio semafor i zakucao se u kiosk. Šotra je poznat po bahatom ponašanju, letos su mu dolazili i specijalci jer je pretio da će pobiti ukućane i sebe, neretko se šeta go po ulici, a kada neko parkira kola ispred garaže, ne preza od toga da izađe napolje i pravi haos. Ukoliko bi ga neko zaustavio, on bi odmah počeo da priča na engleskom i poziva se na te strane tablice - rekao je jedan od stanara.

Inače, na njegovom Instagram profilu mogu se videti fotografije upravo sa ovim vozilom. Šotra je danas napravio pravi haos u centru Beograda kada je divljajući svojim Hamerom povredio radnicu zaposlenu u trafici "Moj kiosk".

Drama je počela oko 14 časova, kada je muškarac prvo pokosio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu tokom koje je oštetio više parkiranih vozila.

- Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je potpuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke - naveo je izvor.

Prema njegovim rečima, muškarac je potom nastavio da vozi kroz Palmotićevu, da bi se na kraju zakucao u betonsku kapiju ispred jedne kuće.

- Ne obazirući se na štetu koju je napravio udaravši u automobile i zdravstveno stanje radnice, manijak je nastavio da se velikom brzinom kreće uskim ulicama u centru grada. Na stotinak metara od kioska, on je udario u kapiju, a potom izašao iz automobila i pobegao. Treba ispitati da li je bio pijan ili je, možda, bežao - dodaje sagovornik.

ZAKUCAO SE U VOLVO NA ZELENJAKU 

Navodno se beogradskoj redakciji javio Borisav Ignjatović i ispričao da je isti crni "hamer" koji je divljao po centru, prethodno njega udario dok je čekao na semaforu u Ulici carice Milice.

- On je stajao iza mene, da bi odjednom dodao gas i ukucao se u mene. Izašao sam napolje i video niskog ćelavog muškarca sa tamnim naočarima koji mi je rekao da je proklizao na snegu. Kazao je da će mi dati novac, samo da se vratim do auta. Čim sam seo u kola, on je krenuo u rikverc, udario u kola koja su bila iza njega, pa još jednom u mene.

Potom je obišao celu kolonu i otišao ka Terazijskom tunelu. Na svu sreću sam povukao vrata od mog "volvoa" inače bi i mene pokosio - tvrdi Ignjatović.

VIDEO: Kakvi su oni srećnici! Proleteo je kao furija, njima ništa, a auto prepolovljen

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    15. decembar 2018 | 23:35

    Muka mi je vise svi su poznati policiji a zive kao grofovi i ponasaju se kao da su poslednji na planeti.Mene je policija maltretirala pola sata da trazim prvu pomoc u gepeku dok mi dete sedi u kolimai krvari slomljene ruke.Al ja ne mogu da nastavim do hitne dok ne napisu neku kaznu,a ovaj rusi pola grada i peva,moze mu se

  • Sonja

    16. decembar 2018 | 00:08

    Naplatiti stetu,zatvoriti ga na psihijatriji do izlecenja,a onda ga proterati u Britaniju i usreciti njih.Normalno-zabrana povratka bar 10 god.Moramo pokazati na delu da smo ozbiljna drzava.

  • Boža zemunac

    15. decembar 2018 | 23:52

    Prvo u Lazu na duži period,pa posle u zatvor na još duži period.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA