≫ 

Stan na Novom Beogradu mesecima niko ne iznajmljuje: Pršti od perverzije zbog okova i lanaca na zidovima i bodlji po krevetu (VIDEO)

Erotično ili egzotično?

  • 16

U 33. Bloku na Novom Beogradu, na adresi Arsenija Čarnojevića, ušuškan je jedan (najblaže rečeno) neobičan stan. Ako su rogovi oko kreveta i iznad kreveta vaša stvar, uz lance, naravno, sigurni smo da ćete pohitati da ga iznajmite. Ovaj egzotični lepotan od 70 kvadrata vaš je za 450 evra mesečno. S obzirom na to kako je opremljen, jasno je da vam u njemu nikad neće biti dosadno.

Sado-mazo spavaća soba sa svilenom crvenom posteljinom i zavesama, lancima za vezivanje, bodljama i svećnjacima baš nekako odiše "domaćinskom atmosferom".

Do ove erotične sobe dolazi se kroz crni hodnik, a nasuprot nje je druga, manje "egzotična" - sa zlatnom posteljinom, palmama i opet rogovima kao lajt motivom. Hodnici su ukrašeni statuama, a one opet lancima i bodljama.

Kako smo saznali, stan se izdaje od februara ove godine i trenutno je slobodan. Iako je naša prva pomisao bila da je verovatno u pitanju nekretnina koja se daje na raspolaganje na dnevnom nivou, to je bila pogrešna pretpostavka. Rečeno nam je da se stan može iznajmiti samo kao prosto za življenje, odnosno, za mesečnu kiriju.

Stan je smešten na prvom spratu zgrade, koja je obezbeđena kamerama.

Ako ste zainteresovani, pogledajte sve fotografije stana OVDE.

VIDEO: Lopova je pustila da razgleda stan, a onda je usledio brutalan udarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    17. decembar 2018 | 23:35

    Nit je eroticno,a jos gore egzoticno...bas je neprijatno i jezivo...

  • Drmr

    17. decembar 2018 | 22:26

    A realno...ja bih se ovde vise nauzivao strave nego neceg drugog...

  • Ja sam

    17. decembar 2018 | 22:17

    Neko se mnogo uneo u 50 nijansi sive 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA